Aradija rašė:
as tai vedu sumiskai taip zymiai geriau, jei dirbsi tik kelias valandas per savaite ir dar ruosiesi vesti kiekiskai tai uzjauciu nes gausis ne kelios val per savaite o tik kelios laisvos val per savaite :) juo labiau be programos o ir su programa nieko beveik neimanoma suvesti jeigu yra banketai teoriskai graziai skamba bet praktiskai neimanoma, jei aisku enbus atskiro zmogaus kuris dirbtu su programa :)
na o jei sumiskai tai tikrai uzteks ir keliu val per savaite, del alkoholio tia galiu pasakyti jam irgi sudarinejamso kalkuliacines korteles taippat kavai arbatai ir t .t.
geriau uzsipajamuoji prikimus sumiskai, turi likuti pradziai per inventorizacija nusistatai likuti pabaigai ir isvedi savikaina paprasta
Laba diena,
Ieškau buhalterės, kuri galėtų trumpai pakonsultuoti už atlygį, kaip yra vedama kavinės buhalterinė apskaita. Turiu 2-jų metų buhalterės-apskaitininkės patirtį, bet nesu susidūrusi su kavinių apskaita. Konsultacija galėtų būti ir telefonu. Gal pagelbėtumėte ?