Tax.lt narys kristvida

K
Tax.lt narys nuo
2005-10-18
kristvida
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2007-07-13 14:53 Bendra » Kiek gauna buhalteris už darbą? » #417669
ne laipsnyje esme, o darbo apmokejime. Pvz. dar turiu du papildomus darbus, kuriuose gaunu po 1500 ir 1000 tad kur riba? kas nustate, kad yra riba? labai noretusi, kad zmones diskutuodami sioje temoje kalbetu, ne tik apie tai kiek gauna, bet ir apie tai koki isilavinima turi tiek ar tiek gaudami.
2007-07-13 14:41 Bendra » Kiek gauna buhalteris už darbą? » #417663
Pritariu WIRGINA'i, ne visada magistro diplomas reikalingas, butinas dar ir pasaukimas. As pati taip pat savo buhalteres karjera pradejau toli grazu ne nuo vyr.finansininkes pareigu, kaip ,deja, daugelis siandiena tik baigia kursus jau i vyr.buhalteres verziasi, turiu kruva pavyzdziu, nes tenka daryti atrankas imonese. Labai keista visu Jusu reakcija i mano zinute, juk kalba sioje temoje yra apie tai kiek uzdirba buhalteris, tad kiekvienas savyje gal perziurekite ar tikrai galite reikalauti, ar tikrai esate"kieti", kad skundziates, jog jums daug nemoka. Ir vis delto Kaune nejaugi 2000 Lt. gauna ir vyr.finansininkai???NETIKIU.
Del klaidu taisymo po 4 metu buhalteres "po kursu"darbo galiu visus nuraminti, tik atejus i sia imone suderinusi su direktoriumi uzsakiau revizija keturiu metu todel visa "tikra ir teisinga" informacija buvo surinkta ir tikrai save gerbiantis buhalteris nesiknaisios praeityje, tai viena is salygu ateinant dirbti i nauja darboviete. TAI TURI ZINOTI KIEKVIENAS.Del atlyginimo tai taip pat ne blefas, nes imone tarptautine ir algas skirsto akcininkai. Man tiesiog pasiseke smile, nes ne as ta imone susiradau, o jie pas mane atejo. Tad baikim verkti, kad viskas blogai, kad mazai moka, kibkim i mokslus ir irodykim, kad esame "kieti".
2007-07-12 16:14 Bendra » Kiek gauna buhalteris už darbą? » #417189
Sveiki!perskaičiau visą temą ir noriu paklausti, ar vyr.buh su aukstuoju magistro finansininko-ekonomisto diplomu Kaune taip pat gauna "tik apie 2000 lt. i rankas? as manau, kad buhalteriai baige tik buhalteriu kursus arba tik kolegijas ir negali daugiau gauti, nes ju pasiruosimo lygis toli grazu neatitiktu vyr.finansininkui arba vyr.buhalteriui keliamu reikalavimu. Man asmeniskai teko perimti darba is vyr.finansininkes , kuri baigusi tik buh kursus, dirbo imoneje apie 4 metus ir tiek pridirbo, kad oi oi oi.... o pati manė, kad yra "kieta" ir , kad verta daugiau, ji gaudavo 2000 lt i rankas ir reikalavo, kad jai keltu alga. As atejusi i ta firma iskart nuo pirmos dienos pradejau gauti 3 kartus daugiau. Todel kyla klausymas, ar nereiketu visiems buhalteriams vienytis, kelti savo kvalifikacija didinant diplomo ir žinių laipsnį. Tada ir visoje šalyje buhalterių vertė pakiltų.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui