Tax.lt narys buhkomp

B
Tax.lt narys nuo
2005-11-03
buhkomp
forume parašė 9 žinučių

Naujausios žinutės:

2006-09-14 23:25 Lankytojų pasiūlymai, tinklapio naujienos » metinė ataskaita » #318095

prikolas rašė: Nesusiduriau asmeniskai su tokia prekyba, bet tu rubu savikaina galima kazkaip nustatyti.PVz.Jeigu maisas ( 20 kg)kainuoja 20 Lt.Tai savikaina dalinam is vienetu skaiciaus 9pv\,50) ir gauni 1 vnt. savikaina 0.40Lt.Po to ikainojam kiekviena daigta kazkokiais kriterijais remiantis. gaunasi pvz. 50vnt. ivairiu rubu pardavimo suma 250Lt. Pardavimo kainos tegul bus skirtingos , o savikainos vienodos, kaip kitaip cia sugalvosi?
Aisku galima ir kitaip ismastyti.
Sekmes smile



Labai labai jums ačiū.
To ir norėjau, kad žmonės padėtų ir viskas.
Mes panašiai ir darom.
2006-09-14 23:22 Lankytojų pasiūlymai, tinklapio naujienos » metinė ataskaita » #318094

prosas rašė:

buhkomp rašė: Na bet reikia gi žmogui duoti šansą ir padėti....


O kam?
Ir taip Lietuvoj kas antras "buhalteris".
Kuo daugiau bus nuskendusių - tuo daugiau darbo liks.


Sutinku, gerbiamas prosai, kad kas antras pas mus buhalteris. Bet realybė yra tokia, jog mūsų Lietuvėlėj yra tik trys gerbiamos profesijos: vadybininkas, buhalteris ir teisininkas. Tai ir tenka rinktis....... Kitaip nurašys prekybon kaip nareikalingą elementą. O darbais reikia dalintis netgi su tais skęstančiais... Gyvenimas visada viską delioja į savo vietas. Prisiminkite pasaką apie bjaurųjį ančiuką... Nieks negimsta absoliučiai viską mokėdamas...
2006-09-14 19:02 Lankytojų pasiūlymai, tinklapio naujienos » metinė ataskaita » #317997

ritak rašė: Nervai čia nepadės. Ir užsipulti kolegas visai nedera. Siūlyčiau atvėsti buhkomp smile


Tikrai nenorėjau nieko užpulti, atsiprašau, jei kam nors pasirodė, jog puldinėju smile smile .
Tiesiog man pasidarė labai graudu ir nejauku, kai paklausiau patarimo, o man vos ne linčo teismą padarė. Jaučiausi lyg egzaminą laikyčiau...
Aš noriu išmokti visų šitų subtilybių, o tam reikia tikrai daug mokytis ir dirbti, ir aš iš visų jėgų stengiuosi tai daryti. Patyrusiam buhalteriui, finansininkui mano klausimai ir dvejonės atrodo tikrai juokingai, net kvailai. Na bet reikia gi žmogui duoti šansą ir padėti....
Ačiū visiems atsakiusiems. Labai prašau, būkite atlaidesni mums, naujokams. smile
2006-09-14 17:06 Lankytojų pasiūlymai, tinklapio naujienos » metinė ataskaita » #317949
Taip aš dar visiškas embrionas, ir jau baigiu prarasti protą smile smile smile , visą naktį nemiegojau, sėdžių kaip kaliausė kokia.
Mes nesveriam tų skudurų, o tiesiog skaičiuojam, kiek nupirktame maiše yra vienetų ir surašom tokius aktus. Nežinau, ar teisingai darom, ar ne.

Žmonės čia sakė, jog pajamas slepiam. Tai kad nėr ko slėpti. Prekyba žemiau nulio.

Aš kaip mestas į vandenį kačiukas, man dar taip sunku suktis tarp visų tų sąskaitų, blankų, deklaracijų.....
Žodžiu, katastrofa man bus arba infarktas....
Visiškai jau praradau bet kokį optimizmą....
2006-09-14 00:46 Lankytojų pasiūlymai, tinklapio naujienos » metinė ataskaita » #317474
Kokie jūs čia visi protingi smile smile smile . O aš dabar visai nesistebiu, kai girdžiu "gražiausius" žodžius apie buhalterių "draugiškumą" ir "jautrumą". Baisiausia yra tai, jog net gyvūnai, matydami gęstantį gentainį, stengiasi jam padėti...Banginiai išneša iš vandens savo brolį nors paskutinį kartą įkvėpti gryno oro... O čia žmonės su žmonėm taip elgiasi. Vis stengiasi pasitičiot, pasijuokt. Man atrodo, kad atvirkščiai, jeigu aš visai nieko nedaryčiau, neklausčiau ir niekuo nesidomėčiau - tai būtų KVAILUMO požymis.
Aš dar besimokau buhalterinio amato ir dirbu šitoj įmonėj labai neilgai. Todėl ir klausiu patarimų.
Pateikit man nors vieną pavyzdį mažos įmonės, kurį per 1,5 metų sugebėtų prisikrauti milijonus. O ar įmonė kvailai dirba ar kvailai skaičiuoja - čia jau kita tema. Reikia džiaugtis, kad žmogus nors pasistengė sukurti kažkokį verslą ir sudaryti darbo vietas kitiems. Niekada neklysta tas, kuris nieko neveikia.
2006-09-14 00:03 Lankytojų pasiūlymai, tinklapio naujienos » metinė ataskaita » #317461
Gerbiamasis/gerbiamoji Plunksna, čia klausiama patarimo, o ne pamokslo ar įžeidinėjimo. Norit pasakyti, jog nuo pačios pirmos sekundės IDEALIAI supratote ir įsisavinote visas buhalterinio darbo subtilybes?????? Ir niekada nekilo nė menkiausio klausimo??? Užmuškit - vistiek nepatikėsiu. Man atrodo, aš prisistačiau šiame forume kaip visiška naujokė, o ne kaip BUHALTERIJOS AKADEMIKAS. smile smile smile Ir nereikia tyčiotis iš kitų. Šitas forumas ir egzistuoja tam, kad būtų galima kažko išmokti.
Aklas pamatytų mūsų įmonėje nuostolį. Jeigu apyvarta per mėnesį svyruoja nuo 200 iki 500 lt (prekyba dėvėtais drabužiais), o išlaidos beveik kiekvieną mėnesį viršija 2000-2500 Lt. Ką dabar pasakysite??? Paskaičiuokit pelną smile smile smile
2006-09-13 23:18 Lankytojų pasiūlymai, tinklapio naujienos » metinė ataskaita » #317455
Labai labai labai ačiū smile smile smile smile smile smile
Nes jau pradeda važiuot stogas nuo visokių nervų. Įmonė baisiai nuostolinga, savininkė vis įneša ir įneša pinigus, o pelno- jokio. Košmaras!!!! Aš taip bijau tų visų Sodrų, VMI etc smile . Dabar savininkė nusprendė sustabdyti veiklą. Buvom Sodroj, tai ten pasakė, (ką daugelis jūsų Tax`se ir aiškino), jog reikia atleisti visus darbuotojus ir pateikti laisvos formos raštą, jog įmonėje samdomų darbuotojų nėra ir jokia veikla nėra vykdoma ir viskas. Tik nežinau dėl VMI. Tikriausiai neteiksim jokio rašto apie veiklos pristabdymą.
Taip bijau, taip bijau visko.....
2006-09-13 22:43 Lankytojų pasiūlymai, tinklapio naujienos » metinė ataskaita » #317448
Brangūs žmonės, padėkite smile smile smile labai prašau.
Jeigu IĮ Įstatuose parašyta, jog įmonė neprivalo pateikti finansinės atskaitomybės, ar reikia ruošti kokias nors metines ataskaitas? Įmonė nėra PVM mokėtoja. egzistuoja 1.5 metų.
Girdėjau, jog iki spalio 1 dienos reikia kažką pateikti. Esu visiška naujokė smile smile smile . Please išgelbėkit!!!!!!!!!
2006-08-29 19:11 Bendra » Ar imanoma laikinai pristabdyti imones veikla » #311372
Susidūriau su problema: maža įmonėlė šiaip netaip egzistuoja 1 metus, savininkė vis įneša ir įneša pinigus, o pelno jokio. Prekiauja dėvėtais skudurais. Dabar jinai sugalvojo sustabdyti laikinai savo "veiklą". Ką reikia daryti tokiu atveju????? Padėkite please....
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui