Tax.lt narys Daina

D
Tax.lt narys nuo
2003-11-21
Daina
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2003-11-21 11:16 Bendra » Avansinė apyskaita » #44871
Ačiū už patarimus. Manau, kad Tavo siūlomas variantas naudotis banko paslaugomis yra pakankamai geras. Tik ne visais atvejai tinkamas.

Bat šiap ar taip, kaip beišduotum pinigus - ar per kasą, ar per banką (per kortelę) - avansinę apyskaitą vesti vistiek reikia, nes tie pinigai, kurie nukeliavo į darbuotojo asmeninę sąskaitą (kreditinę kortelę) jau tampa ne įmonės pinigais, o įmonės atskaitingo asmens skola įmonei.
2003-11-21 09:52 Bendra » Avansinė apyskaita » #44823
Beieškodama per Google kitų atsakymų į man rūpimus klausimus, radau Jūsų labai naudingas diskusijas. Malonu, kad yra tiek geranoriškai nusiteikusių žmonių. Jei Jūs mane priimsite į savo ratą, būsiu dėkinga.

Man taip pat avansinės apyskaitos rūpi. Norėjau ieškoti įstatymuose, bet dabar matau, kad galima pabandyti greitesnį būdą.

Gal žinote, kaip elgtis su tais avansiniais pinigais, kurie yra pas atskaitingą asmenį jau pusė metų? Suma apie 2000 lt., išlaidų jis neturi. Ar privalau iš jo reikalauti, kad grąžintų į kasą? Man jie nebūtini, tas žmogus ateityje vėl gali turėti išlaidų. Bet VMI atžvilgiu ar nėra kokių nors apribojimų?

Ačiū
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui