Tax.lt narys archyvita

A
Tax.lt narys nuo
2007-01-08
archyvita
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2007-01-19 20:57 Įvairūs » Archyvų tvarkymas » #361328

adzela rašė: Sveiki,
Esu forumo naujokė, dirbu VšĮ vyr. buhaltere. Jau du metai nesurištos į bylas buhalteriniai dokumentai. Anksčiau tai darydavau kas metai. Pamečiau labai geros moteriškės telefono numerį. Gal kas žinote kokį žmogų, kuris pagal verslo liudijimą teikia tokias paslaugas. Dėkoju.

dokumentų tvarkymas, archyvų tvarkymas,- daugiau info: dokumentuvaldymas.lt
2007-01-08 21:00 Apskaita & Auditas » Archyvavimas » #356117

Erika_M rašė:

palange rašė: labas rytas,
bet dar vienas klausimelis - ar imone isveztu dokumentus is savo patalpu pagal konfidencialumo sutarti? juk samdant zmogu butu patogiau kad jam nereiktu suteikti darbo vietos smile

yra tokia firma Archyvita, berods Kaune. Visus popierius labai šauniai sutvarko už atitinkamą mokestį, ko nereikia saugoti ar jau pasenę dokumentai, sunaikina. Konfidencialumo sutartį dėl įmonės patikėtų dokumentų pasirašo be jokių problemų, turi net tam tikrą formą pasiruošę. Atvažiuoja į vietą apžiūrėti patalpų ir dokumentų, pasako, kiek laiko užtruktų darbas. Paruošia visą archyvo nomenklatūrą. Viena įmonė turėjo dokumentų nuo caro Rūriko laikų (dar sovietinių dokumentų), tai Archyvita viską sutvarkė ir paliko tai ko labiausiai reikia. Reikalui esant, jei įmonė neturi savo patalpų archyvui, priima dokumentus saugojimui. Dokumentus archyvavimui išsiveža pas save, o po to parveža.


plačiau:
www.dokumentuvaldymas.lt"> www.dokumentuvaldymas.lt
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui