Tax.lt narys predo

P
Tax.lt narys nuo
2007-03-06
predo
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2007-03-06 22:17 Įvairūs » Paramos teikimas/gavimas švietimo įstaigoje » #378640
Hm... Suma šiaip labai maža. Tik 300 Lt, o ne tūkstančiai, dėl kurių reiktų plėšytis. Kaip supratau, tai mums reikia duoti paramos gavėjo statusą patvirtinantį dokumentą (jį jau turiu) ir dar reikia sąskaitos numerio (vadovas jį žino ir duos). Prašymą, kad ir paprastą, parašysim. Ačiū už pagalbą. Tačiau man neaiškus dar vienas dalykas. Ar turi būti koks nors dokumentas, kuriame būtų patvirtinamas sutikimas į prašymą, pinigų pervedimas/gavimas?

P.S. O ant visų dokumentų pasirašyti turi tik direktorius, ar teoriškai gali ir kokia nors pavaduotoja/sekretorė vietoj jo?
2007-03-06 21:02 Įvairūs » Paramos teikimas/gavimas švietimo įstaigoje » #378624
Ar negalima sudaryti paprastesnio sutarties varianto? Kokių dokumentų dar reikia be šio?
2007-03-06 20:47 Įvairūs » Paramos teikimas/gavimas švietimo įstaigoje » #378616
Sveiki. Prašau pagalbos. Esu dar tik aštuntokas, todėl iškilo keletas klausimų. Situacija tokia, kad mokykloje yra kažkas panašaus į būrelį, kuris organizuoja renginius bei groja muziką per vietinį radiją.

Kadangi mums (to būrelio nariams) paskirta užduotis - suorganizuoti po vieną renginį ir gauti remėjų, reikia ruoštis šokiam tokiam "popierizmui". Aš sugalvojau organizuoti nediduką video festivalį. Reikia lėšų prizams bei dekoracijoms įsigyti. Aš jau žinau, kas sutiktų paremti mano renginį, tačiau tiesiogiai su būsimaisiais remėjais nebendrauju, todėl nežinau, kokių dokumentų gali prireikti visam šitam reikalui. Mokykloje kol kas direktoriaus nėra, tik jo pavaduotojos. O jos nelabai ką ir pataria. Taigi klausimai:

1. Ar mokyklai reikia rašyti paramos prašymą ir jį įteikti remiančiai firmai? Kas joje turi būti parašyta?
2. Kokie gali būti mokyklos įsipareigojimai kaip paramos gavėjai, jei tokių iš viso reikia?
3. Kokių sutarčių reikia mokyklai ir tai firmai, kad parama būtų gauta oficialiai be jokių spragų buhalterijose?

P.S. Mokykla turi paramos gavėjo statusą.

Atsiprašau, jei klausinėju elementarių dalykų, tačiau patirties ir žinių šioje srityje nelabai ir turiu. Be to, internetinėje medžiagoje pagrinde aptariamos paramos sutartys tarp nevalstybinių įstaigų, kurios, atsilygindamos už paramą, gali reklamuoti remėją. Deja, mokykla negali užsiimti jokia komercine veikla. (Remėjai būtų neoficialiai įvardinti tiesiog kaip bičiuliai, kad neliktų nuskriausti. smile )
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui