Tax.lt narys invader

I
Tax.lt narys nuo
2007-11-08
invader
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-05-24 10:58 Įvairūs » Karo prievolė. Darbdaviui išvengti nuobaudu » #809546
Sveiki, rašau pirmą kartą, todėl nuoširdžiai tikiuosi, kad viską padarysiu tinkamai...:)
Dirbu valstybės tarnyboje, ir neseniai iš KAM gavome raštą, kuriame informuojama:

"... karo prievolę administruojančios įstaigos nebereikalaus, kad valstybės institucijos, taip pat visų rūšių ir nuosavybės formų įmonės, įstaigos ir organizacijos tvarkytų jose dirbančių karo prievolininkų apskaitą, vietinėms teritorinėms karinėms įstaigoms iki einamųjų metų gruodžio 31 d. pateiktų jaunuolių, kuriems sukako 16 ir 18 metų, ir šauktinių sąrašus, papildomus sąrašus, taip pat duomenis apie karo prievolininkų karinės įskaitos pasikeitimus kas ketvirtį teiktų vietinėms teritorinėms karinėms įstaigoms, kartą per metus pagal vietinių teritorinių karinių įstaigų planą sutikrintų karo prievolininkų įskaitos duomenis su vietinių teritorinių karinių įstaigų karo prievolininkų karinės įskaitos duomenimis.
Be to, siūlytume visų rūšių ir nuosavybės formų įmonėms, įstaigoms ir organizacijoms nereikalauti iš priimamų į darbą ar mokytis karo prievolininkų, kad jie įsirašytų į karinę įskaitą vietinėse teritorinėse karinėse įstaigose pagal gyvenamąją vietą ir pateiktų karo prievolininko statusą liudijantį karinį dokumentą.
Prašau apie šiuos siūlymus supaprastinti karo prievolininkų administravimo procedūras informuoti valstybės institucijas, taip pat visų rūšių ir nuosavybės formų įmones, įstaigas ir organizacijas ir rekomenduoti joms nereikalauti iš priimamų į darbą ar mokytis karo prievolininkų, kad šie būtų įsirašę į karinę įskaitą vietinėse teritorinėse karinėse įstaigose pagal gyvenamąją vietą ir pateiktų karo prievolininko statusą liudijantį karinį dokumentą."

Manau, žinios neblogos...;)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui