Tax.lt narys Ausra-K

A
Tax.lt narys nuo
2007-12-09
Ausra-K
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-10-07 13:42 Programinė įranga » Rivilė » #861468

Sfera rašė: Labas rytas, IT modulyje imate įsigijimo savikainą ir nusidėvėjimą ir nurodote pajamų arba sąnaudų sąskaitą, atsižvelgiant į tai, ar pelnas, ar nuostolis iš IT pardavimo.


Aciu uz atsakyma, bet man meta neteisinga korespondencija ir neleidzia jos pakeisti. tarkim pasirenku parduoti turta ir man automatiskai ismeta:
D 1200 (isigijimo savikaina) ir neleidzia pakeisti (papilkintas laukelis)
K ? (leidzia irasyti)
ir
D1208
K? (leidzia irasyti)

Ir is korespondencijos matosi, kad debetuojama isigijimo savikaina, kas reiskia, kad man IT nenusiraso, o atvirksciai padideja. smile Tai gal kazkur apsiraso tos "primetamos" korespondencijos? Gal reikia pataisyti? Kur jos apsiraso?
Ai tiesa jos susikeicia (t.y. 1200 nueina i kredita, o debita leidzia pasirinkti) tik tada kai irasau kad parduodu -1 vnt, bet tada uzdaryti lango neleidzia ir raso, kad negali kiekis buti maziau uz 0 smile Zodziu nervai nelaiko, kartais atrodo kad paprasciau exeli butu pasidaryti. Gal kas pagelbesit smile
2010-10-06 09:12 Programinė įranga » Rivilė » #860536
Sveiki,
prasau Jusu pagalbos. Labai senai teko dirbti su Rivile, todel dabar jau beveik viska esu primirsus, o zmogus paprase padeti sutvarkyti apskaita smile zodziu susiduriau su problema: noriu padaryti IT pardavima, suformuoju IT modulyje pardavima, pasirenku turta kuri noriu parduoti, nurodau likutine verte ir nusidevejimo suma ir man neleidzia uzdaryti lango, meta uzrasa " ....nusidevejimo kreditas yra mazesnis uz debeta" ar kazkaip panasiai (dabar ne prie programos esu nematau tiksliai) smile kur man ieskoti klaidos? kame beda? Gal galetu kas pakonsultuoti? Arba gal yra Klaipedieciu pas ka galeciau kreiptis pagalbos ir del kitu su Rivile susijusiu klausimu?
2010-03-22 12:48 Įvairūs » Metalo gaminiai, metalo laužo apskaita? » #780001
Laba diena,

gal galetumete pagelbeti.
Pradejau vesti metalo supirkimo imones apskaita, taciau tai man visai naujas dalykas. Iskilo keletas klausimu:
1. Ar tokios imones apskaita turi kazkokiu specifiniu dalyku?
2. Kokias ataskaitas reikia pateikti ir kam?

Aciu.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui