Tax.lt narys Merkcus

M
Tax.lt narys nuo
2008-01-05
Merkcus
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-03-24 14:51 Įvairūs » Klausimas » #504193
Labas diena girdejau kad liepos 1 diena pasikeis istatymas kai teises bus galima gaut nuo 17 metu B kategorija o nuo 18 CE . ar tai tiesa ? gal kas zino linka kur galima butu paskaityt apie sita istatyma nes niekur intike nerandu . galima bus furas nuo 18 m vairuot ?
2008-01-05 21:57 Įvairūs » Kolegos, gal kam reikia papildomo darbelio? » #473399

SSigute rašė: nustokit juokint žmones. Parodykit kiek šiandien tolimųjų reisų vairuotojų gauna 600 Lt. Už 2000 Lt kurie važiuoja - ant pirštų suskaičiuojami.


Blet mane juokas ima skaitant kazkokiu duxu nuomones apie si darba . Ka jus apie ji zinot ? NIEKO ! Jus domina tik suma kuria moka uz reisa . Galiu pasakyt kad sumas moka dvejopai uz diena praleista masinoje bei uz kilometrus . Per kiekviena reisa gauni skirtingai . per du menesius gali susitaupyt 15+Tukst.lt taciau suma vairuotoju nedomina . Jei jus siame darbe domina tik kaina jus neistversit jame nei dienos nes tai sunkus , ilgas , nuobodus darbas ir kazkokie kvailiai nusprende uzsidirbt ant pragyvenimo neistvers jame ne savaites . Galvojat zmones ten varo keksiu pist ? ? ? ? juokas ima blt . negaliu nx . jei nezinot patilekit isvis . Toki darba dirbt gali tik pilnai atsidaves jam zmogus , belekas uz to vairo prie kurio gyvenima praleis neseda . Vairuotojams kurie menesiais dirba kabinoje kaifas kas kart uzvest masina , isvaryt nakti is kelto , tas garsas is variklio , pastovus kelias klausantis muzikos , vis nauji vaizdai , apmokamas valgis , pramogos kelltuose keliaujant i svedija , norvegija , vokietija , kiti vairuotojai kaip seima. Tas darbas kaip narkotikai veikia zmogu . Kaskart grizes namo jauti nora vel sest prie vairo , isbuves 2 savaites atostogu tiesiog nesimiega naktim nes noriu vaziuot vel ir vel ir vel . Ir tie zmones kurie vazineja virs 5 metu jei tokie kaip ir as , narkomanai negalintis palikt sio darbo . Sakydami kad sie zmones neturi seimos esat is dalies teisus , nes nuo vaikystes mergos manes nedomina kaip tik pirma karta nuvaziavau i reisa su tevu , nuo to laiko svajoju apie furas ir kai tik gavau pazymejima leidzianti vairuot ir suejo 24 metai tuctuojau ejau prie vairo . Nepaliksiu sio darbo niekada nes jis mano gyvenimas , o jus kurie norit pinigu zinokit kad neverta kankintis , vistiek po savaitinio reiso iseisit is darbo .
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui