Tax.lt narys Faber

F
Tax.lt narys nuo
2008-02-24
Faber
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-02-24 16:05 Blevyzgos » Kosmetika » #493940
Laba visom kurios susidomėtu deguonine kosmetika Faberlic. Išpradžių pabandžiau kremų serija (atsitaikiau pagal odos tipa), kojų priežiūros priemonės stebuklingos ir nusprendžiau tapti konsultante ir nesigailiu.

Faberlic – vienintelė kosmetika, kurios gamyboje tokiu plačiu mastu bene sėkmingiausiai yra naudojami ląsteliniai preparatai. Tai unikalūs deguoniniai produktai, ląstelių lygiu veikiantys giluminius odos sluoksnius. Jie skiriasi nuo daugelio kosmetikos priemonių tuo, kad netgi atlieka inžinerijos funkcijas, “kapitalinį“ odos remontą, atkuria odos struktūrą ir stabdo senėjimą. Korporacijoje dirba mokslininkų komanda. Produkcija nuolat tobulinama, asortimentas plečiamas ir atnaujinamas. Deguoninės kosmetikos kūrėjai ne karta buvo apdovanoti tarptautinės „Interšarmo“ parodos diplomais ir medaliais, o „Faberlic“ kompanija įtraukta į aukščiausios kokybės natūralios ir ekologiškai saugios produkcijos gamintojų sąrašą. Taigi, pranašumas akivaizdus, nes be deguonies į organizmą negali patekti jokios naudingos medžiagos.
Kosmetika su akvaftemu yra itin maloni. Kremai greitai susigeria į odą, nepalieka riebaus blizgesio ir neužkemša porų. Tai –vienintelės priemonės, galinčios išspręsti tiek daug kosmetinių problemų. Akvaftemas- geriausias „ekspresas“ pasaulyje, galintis aprūpinti deguonies molekulėmis giliuosius odos sluoksnius, suaktyvinti medžiagų apykaitą ir ląstelių atsinaujinimą, padėti bioaktyviosioms medžiagoms ir drėgmei patekti į odą, pagerinti mikrocirkuliaciją, padidinti odos apsaugines funkcijas. Be to jis panaikina susierzinimą, vėsina odą, pasižymi priešalerginiu, mažinančiu patinimus ir nuskausminamuoju poveikiais, aktyvina kolageno ir elastino sintezę, normalizuoja ląstelių prisipildymą keratino baltymu ir judėjimą į raginį odos sluoksnį. Kosmetikos priemonių gamyboje Faberlic naudoja ir revitolį, kviečių, pieno ir šilko proteinus, eterinius aliejus ir kt. Kompanija laikosi principo naudoti brangias medžiagas ir išlaikyti prieinamas produkcijos kainas.
Jei suintrigavau rašykite tikrai atsakysiu plačiau apie dominančius Faberlic produktus kitą savaite turėtų būti naujas kovo mėn katalogas. Šiais metais labai keičiasi produkcija daug naujovių laukia gegužės birželio mėnesiais.
Tikrai puiki kosmetika galite rašyti ejasudaviciute@gmail.com
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui