Tax.lt narys dons

D
Tax.lt narys nuo
2008-11-14
dons
forume parašė 7 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-11-14 12:21 Įvairūs » del nuomos apmokestinimo :) » #579055

individas rašė:

dons rašė:

karaliau, as pagal kazkieno dudele nesoksiu, o tamstele jai megsti kitiems lyst siknon ir ja laizyt tai cia tavo beda. o pamazgas gali susipilt sau ant galvos, grynai profilaktiniais sumetimais.

Nagi, išsinagrinėkimši tekstuką...
tamstele- gražus lietuviškas kreipinis, iš karto matosi protėvių dvasia.
siknon- pakankamai stiprus žodelis, nurodantis tiesiausia kelią į palengvėjimą.
laizyti- didžiulis meilės troškulis arba labai mėgstantis ledus.
susipilt pamazgas sau ant galvos- hm, hm, na čia jau specialistų pagalbos reikia ir kiek leidžia mano kuklios medicininės žinios, ne vidaus ligų.......Ir pykčio protrūkiai kažkokie keisti..... smile

ryskiai matau kad neturi ka pasakyt. o tokiais atvejais kai neturi ka sakyt geriausiai yra pabut tyliai... is tamstos puses tiesiog taip dvelkia erudicija kad net nosi riecia smile
2008-11-14 10:24 Įvairūs » del nuomos apmokestinimo :) » #578969

Soffy rašė: Aha, labai atsiprašau, pasitaisau: labai protingas nuomininkas nesupranta, kad užerzins kaimynus iki tiek, jog tie iš tikrųjų paskųs tuos senukus VMI su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis.
Ir kam bus nuo to geriau? Senukams tikrai nebus, na ir patį protinguolį, manau paprašys išsikraustyti, tie labai "dėkingi", senukai.


susidarius tokiai situacijai, issikraustymas ir be paprasymo neatmetama galimybe. as kaip paukstukas narvelyje netunosiu. tai ka as jau nusperst atsiprasant negalesiu kambary? nes per rozete kvapas pateks pas ji...
2008-11-14 10:22 Įvairūs » del nuomos apmokestinimo :) » #578966

individas rašė:

dons rašė:
mesiu rukyt kada noresiu o ne kad kaimynams butu nuo to geriau...

Va koks grynai lietuviškas teiginis... Iš karto matosi kad jo protėviai kaip minimum buvo kunigaikščiai. Aš tai siūlyčiau, kas, kokias, dvi dienas pamazgų kibira jiems ant galvų išmesti, nu taip dėl profilaktikos. Tegu žino kas čia karalius. smile


karaliau, as pagal kazkieno dudele nesoksiu, o tamstele jai megsti kitiems lyst siknon ir ja laizyt tai cia tavo beda. o pamazgas gali susipilt sau ant galvos, grynai profilaktiniais sumetimais.
2008-11-14 09:46 Įvairūs » del nuomos apmokestinimo :) » #578937

Soffy rašė: Nuostabus patarimas, tegul toks durnelis nuomininkas toliau erzina kaimynus ir varo stresą seniems žmonėms smile.

rasydamas/a tokius komentarus proto pozymiu tamsta matau nepasizymine. durnelis durneliui nelygu. o teise parukyt balkone manau turi kiekvienas. problemos darymas cia is nieko, kodel pries kelis menesius kol jis pats buvo rukantis ir ruke grynai savam balkone neduso jo vaikai, o dabar kai as rukau savam jo vaikai mistiniu budu pradejo dust.
2008-11-14 08:56 Įvairūs » del nuomos apmokestinimo :) » #578883

Voveruska01 rašė:

dons rašė: mano kaimynas skundziasi kad as rukau balkone ir kad jam eina dumai ir dusta jo vaikai...

Iseitis - mest rūkyt smile Nauda ir jums, o ir kaimynas nedus

mesiu rukyt kada noresiu o ne kad kaimynams butu nuo to geriau...
2008-11-14 08:44 Įvairūs » del nuomos apmokestinimo :) » #578877

Renatele rašė: na jei paskus VMI, tai ir atleks. Ne del to, kad rukai balkone, o del to, kad senukai nemoka mokesciu. :)


tai taip iseina kad grasinimai realus?
2008-11-14 07:09 Įvairūs » del nuomos apmokestinimo :) » #578832
sveiki, noreciau gaut informacijos nes istiko tokia... na sakykim beda. as nuomojuosi buta. mano kaimynas skundziasi kad as rukau balkone ir kad jam eina dumai ir dusta jo vaikai, (keista kad pats kol ruke viskas buvo gerai) nors jo balkonas istiklintas ir nemanau kad per ji patenka tie dumai jei nera jis praviras. taigi jis pagrasino senukams is kuriu nuomojuosi buta, jog paskambins i mokesciu inspekcija ir juos apmokestins uz tai kad gauna nuoma. kaip supratau jis taiko i tai kad jie moketu pajamu mokesti nuo nuomos. taigi senukai baisiai pergyvena ir yra issigande. tai mano klausimas butu toks, ar yra pagrindo jiems baimintis??? ir ar taip iseina jog as negaliu rukyt savo balkone nes atleks vmi? :) is anksto dekui uz atsakymus.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui