Tax.lt narys regimantasss

R
Tax.lt narys nuo
2009-10-13
regimantasss
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2009-10-13 12:52 Įvairūs » Nemaloni padetis,mano bet ne mano UAB... » #709458

zaika rašė: gal pirmiausia paskambinkite į registru centrą ir pasiklauskite, kodėl ten duomenys nepakeisti. gal jie ištaisys klaidą ir viskas. dar man neaišku, kaip jum gali pripaišyti ką nors, jeigu vekselius pasirašėte ne jūs, o kitas direktorius? juk jei jūs ir likote direktoriumi, tai parašą dėjote ne jūs. vadinasi, vekselis kaip ir negalioja.


vat butent taip anstoliams ir pasakiau, kad ten net ne mano pavarde ir parasas.

Na kolkas dar bandau ieskot to kito direktoriaus, jis pats laiduoja uz ta vekseli, tai manau jam paciam turetu buti labai aktualu sutvarkyti viska iki galo. Reiks ir i RC uzsukt, nors nemanau kad ten bus klaida, tiesiog itariu tycia ar netycia pirma karta ju nepasieke reikiami dokumentai pilnam imones perrasymui.
2009-10-13 12:25 Įvairūs » Nemaloni padetis,mano bet ne mano UAB... » #709436
Sveiki,

pries kazko imdamasis galbut cia dar sulauksiu kokiu nors geru patarimu kaip elgtis sioje situacijoje.

O viskas buvo taip: buvo UAB, as vienintelis akcininkas ir direktorius, del tam tikru priezasciu nusprendziau atiduoti kitam asmeniui, uzpildem protokola ir t.t. pridavem i registru centra. Visus UAB'o dokumentus, antspauda perdaviau kitam asmeniui.

Dabar praejus beveik metam gavau saukima i anstolius grazinti kazkokia skola, pasirodo ant imones paimta paskola is banko (vekselyje irasyta kad paskola laiduoja kazkokie asmenys), registru centre nieks nepasikeite, vadovas irasytas vis dar as, is anstoliu kontoros pasiemiau vekseliu kopijas, ten direktorius nurodomas visai kitas asmuo, nors registru centre direktorius ir akcininkas as.

Kaip dabar elgtis, kaip atsikratyti to uab'o? jokiu dokumentu neturiu... vekselyje mineto direktoriaus nelabai pavyksta surasti. Siaip cia manau rimta banko klaida, kad dave paskola pagal kazkokius popierius, nepasitikrine registru centre. Dabar iseina kad imone turi du direktorius ir akcininkus turincius po 100% akciju.

Zinau, kad kvailai pasielgiau atiduodamas visus dokumentus, bet tiesiog buvo ilgai pazystamas zmogus, pasitikejau...
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui