2009-12-09 11:21
Įvairūs »
Maisto tvarkymo procesas »
#730059
spyglaite 2009-12-09 0:18
Tristan rašė:
spyglaite rašė:Sveiki, norejau labai labai paprasyti... Gal kas turite skanuota varianta tos knygos "Geros higienos praktikos taisyklės viešojo maitinimo įstaigoms" ir galetumete pasidalinti ar el.pastu ar kazkaip icon_redface.gif Reikia sukurti visa maisto gamybos proceso aprasyma, kadangi bariuka atidarome pirma karta tai nelabai zinome kaip taisyklingai viska aprasyti, kad nebutu tok kryzmines tarsos ir pan. icon_redface.gif
Likciau labai skolinga- susitartumem... Ar butu tai imanoma icon_redface.gif
Parašyk maila.
Turiu doc formate, ir jei reikia galiu lietuvisku patiekalu kalkuliacijos su technologiniu aprasymu permesti
Jus kaip Dangaus siustas icon_biggrin.gif Buciau dekinga uz bet kokia informacija: egle.a@mail.ru
Aciu labai icon_biggrin.gif
Buciau labai labai dekingas,jei ir su manim pasidalintumet ta knyga. karomeil@gmail.com