Tax.lt narys ukm

U
Tax.lt narys nuo
2009-12-17
ukm
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2009-12-17 20:11 Bendra » Problemos su patalpom » #733636
Įsikūrėme UAB. Registravimo adresas yra vienas, bet ten jokios veiklos nevykdome. VMI reikėjo nurodyti kur bus biuras ar kontora. Kažkaip pavyko išsiderėti kad nurodysime vėliau, nes dar vis ieškome vietos. Tačiau vietos nerandame, tuo labiau šiuo metu negauname jokių pajamų ir nėra už- ką nuomotis. Tai taip ir nenurodėme jokio biuro. Ar tai gresia kokiom nors baudom?

Kaip supratau VMI gali tikrinti karts nuo karto įmones. ir tikrintu pagal direktoriaus asmenine gyvenamaja vieta, jei nera kontoros. Baisu tas, kad ta direktoriaus gyvenamojoje vietoje viskas yra direktoriaus asmeniska: kompiuteris ir pan., programos nelegalios, ir pan. ir t.t. su imone nieko bendro neturi. Taciau zinoma tas kompas naudojamas darbe 9nes reikia priejimo prie interneto, kompo). tuo labiau ir interneto islaidos ir visa kita, juk neuitraukiamos i jokias imones islaidas, viskas mokama is asmeniniu direktoriaus lėšų, namas taip pat ne ant direktoriaus vardo. Bet kontoros bent jau artimiausiu metu tiketina kazin ar bus imanoma isigyti, nes jokio pelno negauname, tik islaidos. Kaip reikalai su VMI ar kitom inspekcijom? ar gali prisikabinti?


Sorry kad tiap spaminu (daugiau nespaminsiu) ir gal atrodo itartina ta UAB (kartais jau man pradeda vaidentis kad uzsiimu aferom), bet niekada gyvenime neturejau imones ir apie tai neismanau, atrodo baisu kai nieko nezinai arba nezinai kaip padaryt, kai tu problemu pilna, ir pagrinde problema, kad pinigu nera.
2009-12-17 20:03 Bendra » Kompiuterinių programų legalumas » #733633
Ar tikrina kokios inspekcijos ar tavo naudojam kompiuteryje UAB yra legalios kompiuterinės programos? tuo labiau jei pagrindinė tavo veikla yra tokia, kad be kompiuterio neišsiversi?
2009-12-17 19:58 Bendra » Automobilio panaudos sutartis » #733630
Turime UAB. Pagrindinė veikla yra informacinės paslaugos. T. y. darbas tik kompiuteriu ir internete. tačiau aišku, kad susirinkti info i internetą, tenka važinėti. Automobilis priklauso UAB direktoriui. ant automobilio yra ir reklama (tiesa ne pačio uab, o tik to uab veiklos reklama, t.y. tinklapio adresas). Tačiau automobilis nepriskirtas įmonei ir yra asmeninis. Kaip suprantu turi būti sudaryta kaž-kokia panaudos sutartis tarp įmonės ir direjktoriaus? O gal nebūtina tai daryti? Direktorius benzą pilasi iš savo asmeninių lėšų (tiesa labai daug įmonės reikalais ir nevažinėja, viską dferina pakeliui su asmeniniais reikalais). Tačiau kaip paaiškintum kad dirbi darbą ir kaip patenki į įvykio vietą, jei įmonės vardu nėra jokio automobilio? Bet gal nebūtina sudaryti tą panaudos syutartį?

ir išvis kas tai yra ta panaudos sutartis? jkokie niuansai?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui