Tax.lt narys Eurosfera

E
Tax.lt narys nuo
2004-03-26
Eurosfera
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2008-12-10 11:19 PVM » PVM deklaracija FR0600 » #588964

misindija rašė:

rimantas88 rašė:

Kiek supratu ta buhalterė ir buvo iš apskaitos firmos.

Taip, ji turi savo firma, bet atsiprašant nifiga nedirba, galai išlindo tik tada kai papuolė į mokesčių nemalonę, pasirodo ji tik firmą turi, o už ją dirbo samdinės, matyt už sutartą kainą, nes jos neoficialios nedarbuotojos.


Laba diena Mis Indija,

Jums raso ta pati Irma Lapenaite is UAB "Dero", kuria jus ne taip jau seniai viesai apsmeizete siame tinklapyje.
Labai gaila, kad patingejote man paskambinti ir pasiaiskinti, kaip buvo su tomis Jusu PVM saskaitomis fakturomis, tuomet butumeme issiaiskinusios, jog is Jusu per visa laikotarpi mes gavome 2 PVM saskaitas fakturas, kurias ir itraukeme i PVM deklaracijas, kiti 9 ar 10 dokumentu, Jusu vadinami saskaitomis, buvo kasos pajamu orderiukai, kurie netraukeme i PVM deklaracija. Dabar jau niekas nekaltas, kad apsijuokete visame forume, nesuprasdama, kuo skiriasia saskaita faktura nuo pajamu orderio.
Jusu teiginys kad pas mane dirba neoficialios ir dar nedarbuotojos tai yra daugiau negu juokingas. Cia gal tik jus viena norejote dirbti pas savo vyra imoneje nelegaliai neoficialiai. Galite pasidometi, kiek UAB "Dero" darbuotoju dirba, kokie ju issilavinimai, kokia patirtis, kuris atsakingas uz kuria imone, ir tada tokiu nieku nesneketumete.
Tikiuosi suprantate, kad yra labai zema metytis tokiais kaltinimais, kuriu nei vienas neatitinka tikroves ir kvailio vietoje, deja, liekate Jus pati. Kaip ir tada, kai pabaigusi labai silpnus buhalterines apskaitos kursus, taupumo sumetimais nutarete, jog pati galesite vesti vyro imones apskaita.
Linkiu sekmes ir kantrybes gilinantis i buhalterines apskaitos subtilybes.
P.S. Mano nuomuome, siame tinklapyje rimti ir profesianalus buhalteriai kalba idomiomis temomis, todel gal galetumete susilaikyti nuo atakavimo si foruma tokiais juokingais klausimais, kaip "Gelbekite, printeris nespausdina!"
Pagarbiai,
Irma Lapenaite
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui