Tax.lt narys amlive

A
Tax.lt narys nuo
2010-03-29
amlive
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-03-29 19:43 Mokslas » Tarptautinis buhalterio diplomas » #784505
Na, del diplomo pripazinimo tai neturiu supratimo kiek tas procesas uztrunka bet manau problemu neturetu buti. Visai kas kita realus gyvenimas - kiek to pripazinimo sulaukciau is darbdaviu - manau nesuzinosiu kol nepabandysiu, bet noretus kuo geriau tam but pasirengus. Ir nezinau kiek svarus yra kiti niuansai kaip amzius (man virs 40-ies), pazinciu nebuvimas, esami konkursu dydziai ir kt; bet tai jau ko gero kita tema. Dekui.
2010-03-29 19:31 Mokslas » Tarptautinis buhalterio diplomas » #784500
Labai dekui uz informacija smile Na man ne tik etikos trukumas bet ir isvis lyginimas "kaip ten o kaip cia" negresia. Atvirksciai, pradejus dirbti cia, manau lyginsiu kaip buvo Lietuvoje. Cia teko girdeti ne karta, lietuviai skundziasi ziurkiu lenktynemis ir lipimu per galva bendradarbiu tarpe. As is vis esu viena tu "keistuoliu" kuriom viskas kas Lietuvoje - geriausia smile O del skirtingu istatymu ir programu tai nei neketinciau darbintis pries tai ju neisisavinus. Taigi, norejau paklausti ar rengiami kursai galetu uzpildyti ta spraga, o gal savarankiskai kazkur galiu rasti kitus saltinius kur galeciau ismokti kad zinociau viska kas domina lietuviu darbdavius. Nenoreciau taikytis vien i uzsienio kapitalo imones, nes visuomet geriau tureti platesnes galimybes. Buciau labai dekinga jei galetumete patarti kokius konkrecius kursus, medziaga internete ar leidinius kurie jusu manymu labiausiai praverstu?
2010-03-29 07:37 Mokslas » Tarptautinis buhalterio diplomas » #783906
Sveiki, jei galima ikisiu ir as savo trigrasi prie jusu diskusiju nes man taip pat labai knieti suzinoti kaip Lietuvos darbdaviai ziuri i universitetini buhalterio diploma, tik siuo atveju is JAV. Mokausi JAV, po metu baigsiu antra savo bakalaura. Si biznio programa yra akredituota International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE) ir tai organizacija kuri yra akreditavusi aukstasias mokyklas puseje Europos saliu taip pat. Noreciau grizti gyvnt i Lietuva bet nezinau ar uzjuriu diplomas bus pripazistamas darbdaviu. Beja, Lietuvoje esu dirbusi tik administratore eile metu, buhalterijoje praktikos neturiu. Bet ne tik tai, suprantama, Lietuvoje naudojamos kitos programos ir kiti istatymai. Kaip isvis dabar su buhalteriu darbo rinka? Labai dekui uz visas nuomones ir patarimus, tikiuosi pades man siek tiek susigaudyt smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui