Tax.lt narys kubka

K
Tax.lt narys nuo
2010-04-14
kubka
forume parašė 5 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-10-09 23:35 Gyventojų pajamų mokestis » Individualios veiklos mokesčių skaičiuoklė » #994110
Sveiki,

Nenoriu pasirodyti per daug įkyrus, ir norečiau paklausti ar žadate padaryti skaičiuoklėje pasirinkimą dėl valstybės draustų asmenų?
2011-09-22 11:41 Gyventojų pajamų mokestis » Individualios veiklos mokesčių skaičiuoklė » #989088
Būtų labai šaunu jeigu leistu pasirinkt ar asmuo draustas ar ne. Kolkas tokios skaičiuoklės internete dar nepastebėjau.
2011-09-22 11:25 Gyventojų pajamų mokestis » Individuali veikla 2010 » #989079
Nuoširdžiai dėkoju už išsamius atsakymus.

Taip pat susidūriau dar su viena problema. Taigi prekyba pagrinde sekmingai vykdau eBay sistemoje, nutariau praplėsti savo veiklos ribas ir perparduoti importuotas prekes. Taigi, jeigu išsiimsiu individualios veiklos pažymą kitai veiklos sričiai ir prekiausiu naudodamas tą patį eBay vartotoją(nes turiu gana didelį atsiliepimų skaičių, kas padidina pardavimus) ir gausiu iš eBay mėnesines sąskaitas už suteiktas paslaugas (invoice) kaip man reiktu įtraukt išlaidas į skirtingus veiklos žurnalus? Ar galima tą pačią gautą sąskaitą įtraukti į kelis žurnalus? Žinoma iš pateikto invoice susiskaičiuočiau, kiek išlaidų patyriau vienai ir kitai veiklai.(vykdau individualią veiklą pagal pažymą, gamybą, dabar ketinu išssimti ir pažymą prekybai )
2011-09-11 21:59 Gyventojų pajamų mokestis » Individuali veikla 2010 » #984898
Sveiki, susidūriau su idomia situacija :

Pagal individualia veikla su pazyma užsiimu gamyba ir prekiauju savo produkcija internetu. Kadangi pagrinde klientai yra iš užsienio atsiskaitymams naudoju PayPal sistema. Paypal nuo kiekvieno mokėjimo gauto į mano sąskaita pasiima dalį pinigų. Kaip suprantu turėtų eiti šiuos mokesčius PayPal įtraukti
į leidžiamus atskaitymus. Tačiau bėda yra ta kad Paypal nepateikia jokios sąskaitos kurioje figuruotu mano sumokėti mokesčiai ( na jie pateikia mėnesinę finansinę atąskaita,kurioje rodo kiek mokesčiu sumokėjau PayPal, tačiau nėra pateikiamas joks sąskaitos-faktūros numeris,labai primityviai ten viskas) Taigi norėčiau sulaukti patarimų iš žmonių kurie yra su tuo susidūre :)
2010-04-14 21:20 Gyventojų pajamų mokestis » Individuali veikla pagal pažymą studentui » #792191
Sveiki, esu aukštosios mokyklos dieninių studijų studentas. Planuoju užsiimti individualia veikla pagal pažymą , tačiau niekaip nesugebu rasti formulės pagal kurią reikėtų skaičiuoti mokesčius, naudojausi ir paieška , tačiau nieko konkretaus neradau. Kaip suprantu man mokėti nereiktų? Gal galėtumėte pateikti man formulę pagal kurią galėčiau apsiskaičiuoti mokesčius? Dėkoju
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui