Tax.lt narys oresso <span class="badge bs-danger">BANNED</span>

O
Tax.lt narys nuo
2010-12-11
oresso
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-12-11 20:09 Bendra » bendrovės likvidavimas » #888115

irena3 rašė: nepastebėjau šios temos anksčiau.Įmonės likvidavimas trunka ilgiau, o jeigu bankrotas, tai greičiau.Pagrindas bankroto bylos iškėlimui pradelsti įsipareigojimai sudaro pusę bendrovės turto.Šiaip aš turiu pažymėjimą ir vykdau bankrutuojančių įmonių administravimą, todėl galiu paaiškinti aiškiau.


tuo gali užsiimti profesionalai kaip www.audita.lt/lt/teisines_paslaugos/imones_l..."> www.audita.lt/lt/teisines_paslaugos/imones_l...
2010-12-11 20:05 Bendra » Individualių įmonių likvidavimas » #888113

Rolanda rašė: Daug informacijos apie JAR formas ir ju pildyma, kada ir kokios turi buti pildomos yra teisingumo ministerijos tinklapyje www.tm.lt, galima pasiskambionti i savo miesto (rajono) registru centra - jie mielai telefonu pakonsultuoja (bent jau Kaune). O siaip, mano manymu, imoniu likvidavimas yra ne buhalteriu darbas! Ta darba puikiai atlieka juridiniai asmenys (dazniausiai advokatu kontoros) arba atitinkama kvalifikacija ir reikiamas licencijas turintys fiziniai asmenys. Nebent likviduojate savo imone ir norite pataupyti pinigelius.


Kaip tik tuo ir privalo užsiimti profesionalai www.audita.lt/lt/teisines_paslaugos/imones_l..."> www.audita.lt/lt/teisines_paslaugos/imones_l... ir galva maziau skaudes ir laiko sutaupyta bus.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui