Elvusia rašė:
bartex rašė: Sveiki, pasidalinote nuorodomis del maisto kontroles istatymo, ta prasme kaip turi buti irengtas vidus. Kaip suprantu sioje srityje gerai ismanote viska, bet mane domina butent ne su maistu susijusiu patalpu irengimas. Tipas butu baras, ir ar yra kokie panasus aprasymai jam, kas kaip turetu buti , kad is ju gauti leidima :) dekui
Kaip suprasti - nesusiję su maistu?
Juk baras - viešojo maitinimo įmonė. Nesvarbu, kad ketinate parduoti tik alkoholį.
Nebent jūs jo nepilstysite, o parduosite išsinešimui.
Ir tai, visa, kas dedama ar pilama į vidų - turi būti pateikta žmogui saugiai.
Beje, esate kažkodėl išimtis, kai atsakiau privačiai.
Paprastai, aiškinamės tokius klausimus garsiai, forume, kad ir kitiems būtų naudinga :)
Todėl, jei jums kyla kokie klausimai, labai drąsiai kalbėkimės toje temoje. Ok?
Nes, jei aš jums pateiksiu netikslų atsakymą, būtinai kas nors mane pataisys. O čia galiu jus ir suklaidinti :)
Patalpos butu apie 200 kv . metru, taciau ne visos bus eksplotuojamos... Aplinka butu tipine baro, prekystalis (baras) , lentynos su alkoholiu , taciau visa tai bus buteliuose, nieko nebus pilstomo, alus-buteliai, degtine-buteliai... Vartojimui bus bus sudeti vienkartiniai indai ir t.t. Taigi domina viso to padarymo struktura, kad galima tai faktas bet reikia tai padaryti kad niekas neprisikabintu :)