Tax.lt narys almukkas

A
Tax.lt narys nuo
2011-07-25
almukkas
forume parašė 4 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-07-25 13:56 Darbo teisė » Tevystes atostogos iki 1 men » #971185

volgadon rašė: Ką ten tas vyras padės vaikų priežiūroj. Nieko ir dar jį teks prižiūrėti. Tai jam valgyt paduok, tai jam dainelę padainuok. Tik ir girdės kur mano marškiniai, kur mano kojinės, kur mano maikė. Gal sakysit ne. Atostogų aišku norisi, tuo labiau kad jas sodra apmoka. Kad yra ir neišleidžiančių darbdavių, tikra tiesa. Kur mano vyras dirba irgi neleidžia. Algos ten neblogos, sakyčiau netgi pakankamai geros, todėl niekas ir nesiveržia, po to kai vienam jaunam tėčiui tiesiai šviesiai pasakė, jei atostogauji, gali iš viso liosuotis.
Greiau močiutę mėnesiui kitam išsirašykit, čia tai nors pagalba bus.
Na nezinau valgyt as gaminu skaniau negu zmona o jai pasigaminu tai manau kad isidet tikrai sugebesiu, kur mano drabuziai sudeti irgi zinau:D o mociute irgi dirba todel jai anuko atostogu tikrai niekas neduos
2011-07-25 13:00 Darbo teisė » Tevystes atostogos iki 1 men » #971138

amadina22 rašė: Aišku, čia galima postringauti visaip, bet man atrodo, kad privalo suteikti, nes būna visokių atvejų, kai moteris negali pasirūpinti ne tik savim, bet ir vaikeliu, jei jos būsena būna sunki. Bet aišku, jei nenorės išleisti, reikalausi, tai gal tame darbe ir nebegalėsi dirbti.
Tai del to as ir noriu eiti atostogu dar priedo mes turim beveik 2 metuku dukryte o po gimdymo vienai zmonai bus labai sunku susitvarkyt su dviem vaikais, jai pirmas vaikas butu didesnis tai dar gal kaip nors o dabar net nezinau, jau pas mus darbe gime vienam bendradarbiui vaikas ir jo neisleido tevystes atostgu.
2011-07-25 12:37 Darbo teisė » Tevystes atostogos iki 1 men » #971125

Tininga rašė:

almukkas rašė: As turiu toki klausima, mum turi gimt vaikas ir as noriu eiti tevystes atostogu, bet daugkas darbe sako kad gali manes neisleist. Tai va toks ir klausimas ar darbdavys turi tokia teise neisleisti manes tevystes atostogu?
Atostogos suteikiamos šalių susitarimu. Esant tam tikroms aplinkybėms, darbdavys gali galbūt pasakyti ne.
tai labai negerai nes as dirbu toki darba o dabar pats sezonas smile
2011-07-25 12:28 Darbo teisė » Tevystes atostogos iki 1 men » #971120
As turiu toki klausima, mum turi gimt vaikas ir as noriu eiti tevystes atostogu, bet daugkas darbe sako kad gali manes neisleist. Tai va toks ir klausimas ar darbdavys turi tokia teise neisleisti manes tevystes atostogu?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui