Tax.lt narys veidas

V
Tax.lt narys nuo
2011-08-30
veidas
forume parašė 6 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-10-31 18:13 Programinė įranga » Programu pasirinkimas naujam mazmenines prekybos verslui » #1000549
Na kasos sistema pirkau is ASPA, jie jokios savo programines irangos nesiule, sake paciam susirasti :)
2011-10-28 17:06 Programinė įranga » Programu pasirinkimas naujam mazmenines prekybos verslui » #1000292
Na toks funkcijos lyg ir elementarios, tai prekiu apskaita parduotuveje pacioje + POS, tik is krastutiniu tai, kad buhalterija butu tvarkoma fiziskai nedalyvaujant paciame mieste buhalterei, visa apskaita vykdant is kito miesto, saskaitas ir visa vidine parduotuves apskaita matant prisijungus is kitur.
Be to, senai nebuvau uzejes i tokia parduotuve, kurioje stovetu paprastas kasos aparatas, tai lyg ir naujoviu tikrai jokiu nematau, krastutiniu atveju tikriausiai reikes eiti i parduotuves ir klausti, kokia programine iranga naudoajama :)
2011-10-28 17:02 Programinė įranga » Programu pasirinkimas naujam mazmenines prekybos verslui » #1000289
POS, mano supratimu tai programa, esanti pardavimo tasko kompiuteryje, kuri dirba su fiziniu kasos aparatu. Man reikia sprendimo, kad pardavejui pardavus tam tikra preke, duomenys butu perduoti i apskaitos programa kuri nuraso (papildo) preke.
2011-10-28 16:38 Programinė įranga » Programu pasirinkimas naujam mazmenines prekybos verslui » #1000281
Sveiki visi,
tikriausiai dauguma supyks ir sakys, kad tokiu temu ir klausimu jau yra labai daug, beveik visas jas perskaiciau, beveik visos jos neatsake i mano klausima ir uzdave tik daugiau klausimu, nagrinejami patyrusiu buhalteriu aspektai, o as - ne buhalteris. Esme yra atrodytu gana paprasta, mazai maisto ir gerimu parduotuvei reikalinga atsiskaitymo POS sistema su galimybe vesti apskaita kad ir vietoje, ir su galimybe buhalterei kitame mieste tvarkyti imones buhalterija.
Pasirinkimai prasidejo nuo siulymu aktyviu telefonu isigyti EVA apskaita - jos kaina tik 500 lt, bet jokiu atsiliepimu, supporto ir pan. nerandu jokiuose forumuose, o tai kelia nedideli nepasitikejima, be to neaisku su nuotoliniu buhalterio darbo suderinamumu.
Rivile su POS siulo tik GAMA - 3000 lt mazai parduotuvei tai tikrai labai daug.
Buvau persimetes i skaitymus del web platformu, tokiu radau kaip DINETA - POS modulio kaina 600 lt + 110 + pvm kas menesi, diskusijos temoje dauguma pradejo analizuoti daugiau technine, programavimo puse, todel... nieko nebesupratau :) be to, velgi kaina menesiui atrodo didele...
Stekas plius - kaina jau mazesne, bet neaisku su POS palaikymu.
Centas - norint buhalterei dirbti is kito miesto - 100 lt menesiui arba 1500 uz serveri.
Dar buvo kelete kitu, kurie atsisake padeti, teigdami, kad negales uz mazesne nei 2000 lt suma pasiulyti sprendimu.

Tikiu, kad Jusu tarpe yra buhalteriu, kurios galetu patarti is savo patirties parduotuviu darbo su kuo dirbti optimaliausia ir Jums butu patogiausia, nes dabartine buhaltere pas save dirba su RIVILE GAMA. Apskaitos programu daug, bet kad nedaug kas siulo kaip jas prijungti prie parduotuves POS.

Taigi, prasau jusu pagalbos, jei tema lygiai tokia pat tokiems zaliems kaip as jau buvo, prasau istrinkite ja.

2011-09-14 13:06 Programinė įranga » Ieškau techninio sprendimo » #986080
Sveiki, o kokia programine iranga naudojate prekybos vietose susieta su kasos aparatu ir kompiuteriu, tik ketinu pradeti mazmenine prekyba, reikalingi atsiskaitymai nuskaitant barkodus, dar nesikreipiau i populiariasias LT imones teikiancias tokias atsiskaitymo sistemu paslaugas, ieskau alternatyvu, aisku, priezastys nesikreipimo susije su kainomis.
2011-08-30 12:47 Bendra » Parduotuvės apskaita » #981078
Sveiki,
kadangi tema susijusi su parduotuves apskaita, gal galite pasidalinti informacija apie EKS ir apskaitos programu aptarnavimo, diegimo paslaugas teikiancias imones, kuriomis naudojates ar matote besinaudojant. Mazmeninei parduotuvei ieskau pigiu sprendimu darbui su kasos aparatais, kad butu galimas nuskaitymas barkodu ir pan.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui