Tax.lt narys Linaaaa

L
Tax.lt narys nuo
2011-11-12
Linaaaa
forume parašė 12 žinučių

Naujausios žinutės:

2011-11-13 11:02 Apskaita & Auditas » Transporto įmonių apskaita » #1003581

volgadon rašė:
Darbo laiką pataisyt, ras pliunut. Tik kaip suprantu, pati viena to padaryt negalėsi. Reikia pakeisti tabelį pvz. ketvirtadienį išeiginė, šeštadienį darbas. Su darbo užmokesčiu niekas nesikeis. Tik reiks pridėti vieną dieną prie atostogų. Ir neblogai prašymą parašyti kokį. Ketvirtadienį dirbti negaliu dėl.. atidirbsiu šešt. Ir įsakymą. Dėl tos vienos atost.dienos už darbą per išeiginę reikia paskaityt, gal kas keitėsi. Pas mus gi kas diena po naujieną. Bet kai vienas tvarkaisi, tai ir pasitvarkai. O kai visa arava, tai geriau palauk. Ko dėl to audito kinkas drebini. Ten tokia patys ablavuchai , kaip ir visur. Kai pamatys, tada ir galvosi ką daryti. O jei nepamatys, tai ko nervintis. Ir aplamai, ar čia jau didelė tragedija. Mano vienas dėstytojas kažkada labai jau senai sakydavo jei nelabai reikia, tai šiandien nedaryk, nes ryt gali iš viso to daryti nereikės. Žmogus jau senai miręs, o atsimenu.
Ir velnias tave nešė dirbt šeštadienį. Ir dar vidurį vasaros. Nebūtai tada dirbus, dabar nervų negadintai.
Nieko dabar nedaryk. Reiks parašysi pasiaiškinimą, nereiks nerašysi.


Na vyr. buhalterei tai būtinai pasakysiu, ji turės ka nos daryt dėl to, nes nieko nedaryt irgi negalima, na o dėl šeštadienio darbo tai, tuo metu nespėdavau, ką tik buvau įsidarbiniuus tai ir lėkdavau šeštadieniais.

2011-11-13 10:33 Apskaita & Auditas » Transporto įmonių apskaita » #1003578

amadina22 rašė:
Labai puikiai jus suprantu.
Į kalėjimą nepasodins.
Žinokit, visi nemalonumai praeina.
Viskas praeis.
Nėra tokių, kurie neklysta.
Aš nemačiau. Viskas susitvarkys.


aš tikuosi, o jūs gal ka nors žinote apie SF auditą transporto įmonėse?
2011-11-13 10:26 Apskaita & Auditas » Transporto įmonių apskaita » #1003574

amadina22 rašė:
Jūs tas sąskaitas išrašėte liepos mėnesį, dabar jau lapkritis. Gal jau tos visos sąskaitos apmokėtos?
Tiesiog tai bus neapsižiūrėjimo klaida.
Gal tiesiog parašyti kokį pasiaiškiimą, kad buvo klaidigai įvesta data.
Gal jūsų vyr.buhalterė patars.

Taip visos jau apmokėtos, tai dabar baigiu nagus nusigriauzt, kad kokių velnių gausiu, ir kaip čia reiks ištaisyt... o direktorius tai.... baisu net pagalvot
2011-11-13 10:09 Apskaita & Auditas » Transporto įmonių apskaita » #1003569
Sveiki, buvau panašu klausimą uždavus forume apie pardavimo PVM SF, va man gavo irgi taip pat gal sąskaitas išrašiau šeštadienį, na per žioplumą, nepastebėjau kad šeštadienio data, kažin kaip dabar reiktų taisyt? turėjau tokią mintį kad keist darbo laiko apskaitos žiniaraštį, beje viskas tai įvyko liepą, pastebėjau tik dabar.

Tokių pat patarimų sulaukiau dėl darbo laiko, bet ar nebūtų tai labai sunku padaryt, dirbu pagal nustatyta laiką 5d.d. 40valandų per sav.?
beto kokie būtų audito atsiliepimai jei pastebėtų tokį dalyką?

ir dar vienas klausimas, kai auditas tikrina pardavimo PVM SF tai jis tikrina visą kas prie jos prideta, ir užsakymą, ir koks jis, ir ar teisingai pagal užsakymą išrašyta? ar tik pačią SF, jos sumą bei tos atspindėjimą apskaitoje?
2011-11-12 21:43 PVM » PVM sąskaita faktūra » #1003546
Na tikiuosi, kad bus gerai ir kad neužklius jokiai institucijai, ačiū už atsakymus, patarimus.
2011-11-12 21:34 PVM » PVM sąskaita faktūra » #1003544

Anna702 rašė:
Kokią dieną išrašei sąskaitą, tu tik vienas (a) žinai ir tik vienas pats drebi. Po kelių mėnesių niekas neprisimena, kad tai buvo šeštadienis, o po kelių metų iš viso nebus aktualu.
Be to, ar tau kas liepė (raštiškai) dirbti šeštadienį? Kaip norėjai, taip ir leidai savo poilsio dieną.

Mokykimės atsipalaiduoti nuo nervų, pamiršti darbą poilsio dienomis. man pvz. padeda sunkus fizinis darbas, muzika, paqsivaikščiojimas.
Įsitempę nervai tik blogina darbo kokybę.
Ramybėje vystosi kokybė ir darbo laimė.


Na aš žinokite tokio malonumo neturiu, nes vis dar mokaus, tai mano darbo kokybė dar labiau kenčia, tiek pačio darbo, o dabar jau ir moklslų
2011-11-12 21:30 PVM » PVM sąskaita faktūra » #1003542
Tikrai? Rimtai jie netikrina tokio dalyko ar darbo ar nedarbo dieną išratyta? nes aš jau baigiu visas akis išverkt, kad kokių problemų pridirbau...
2011-11-12 21:26 PVM » PVM sąskaita faktūra » #1003539
bet mūsų įmonę tikrina auditas, tai jeigu, o taip kiaulystės dėsnis lemia, jie atrankos būdu nuspres patikrinti tą liepos mėnesio segtuvą, su konkrečiomis SF ir tos SF bus šeštadienio datos, tai kiek bus bėdų.. ar aš klystu?

Man niekas neliepė, aš kadangi nespėjau pati savo noru atėjau, gero norėdama....pridariau.....
2011-11-12 21:18 PVM » PVM sąskaita faktūra » #1003537
oi atsiprašau labai, tikrai neišmanlė esu, parašysiu kaip sekės, kad tik nepamiščiau.
Na ji bus pikta, nes per mane ji ir taip daug klaidų turi taisyti, db jų kaip ir nėra, na atrodo viską darau gerai, bet kaip buvo darbo pradžioje tai tik dabar viskas lenda,įsidarbinau pabaigoje birželio, kol apsišlifavau tai praėjo du mėnesiai, iš to didelio streso, kurį tada patyriau visos ir klaidos smile
ir db kaip nervas ima, vaikštau iš kampo į kampą...nerandu sau vietos.
2011-11-12 21:05 PVM » PVM sąskaita faktūra » #1003534
Jus vyr. g? gal turejote omenyje vyr.buhaltere? na dėl įgliojimo nežinau ar pavyktų, pas mus vadyba negali jungtis prie apskaitos programų ir kažka išrašinėt.
Tai nebent reiktų keisti darbo grafiką, bet ar tai realu? juk reikės tiklinimus sodrai teikti, o ar darbo užmokestis kitaip nesisakičiuos? matot aš visai dar žalia, darbo patirtis 5 mėn. iki šios dienos.

Beto mūsų įmonėje kelios buhalterės, pirmadieni aišku klausiu pas savo vyr. buhalterę ką daryt, bet žinau kad jau čia bus tragedija, tai galvoju reikia paklausti ar bus didelių sunkumų mano klaidą ištaisyti
2011-11-12 20:49 PVM » PVM sąskaita faktūra » #1003528
Na jūs visiškai teisi sąskaitų ne 1 ir ne 2buvo, o per du seštadienius gal 30. Šeštadieniais dirba žmogus bet jis dirba vadyboje, tai jis turbūt neturi įgaliojimų pasišaryti..
2011-11-12 20:02 PVM » PVM sąskaita faktūra » #1003524
Sveiki, nutiko baisus dalykas, kai įsidarbinau nespėdavau susitvarkyt su darbais ir ateidavau į darbą šeštadieniais.
Taip gavos kad šeštadieniais išrašiau pardavimų PVM-sąskaitų, tai nutiko liepos mėnesį, visai nepastebejau kad sąskaitas išraišiau šeštadienio data, pamačiau tik dabar lapkritį Kaip galvojate ka dabar daryt, kaip ištaisyti šią klaidą?
Apskritai kokius tikslinimus daryt, gal darbo grafiką? ar dar galima būtų? as dirbu 5d.d. 40val. per savaitę.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui