Tax.lt narys Steurfrei

S
Tax.lt narys nuo
2017-10-05
Steurfrei
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2017-10-06 21:15 Bendra » Mažoji bendrija » #1372748
MB forma ES tinka.Vykdo veikla ir latviai ir lenkai ir kroatai,lygiai tokia pacia forma kaip musu MB,net mokesciai lb panasus.
As tikiuosi siam forume gaut patarimu,gal yra teke kazkam jau grynai susidurt su MB politika bei apskaita.suprantu,kad kiekv atvejis individualus,bet jei imant bendrai,kad nenusiskriaust kas geriau,jei veikla vykdai vienas ir ES ir LT, kaip issimoket pinigus. Skaiciau galima kaip asmeniniams poreikiams,galima kaip dividendus, bunant tik nariu. Bunant vadovu jau ten vel kiti niuansai,pagal paslaugu sutarti. Tas ir idomu kaip vest apskaita kad nebutu problemu su LT institucijom,bet tuo paciu ir pinigeliu turet uz islieta prakaita.
Taigi kas sukure visas sias formas UAB,II,MB protai baige mokslus ir tikrai paskaiciavo,kad valstybe pasims savo dali.
O mes irgi turim maitint savo seimas.
2017-10-05 21:56 Bendra » Mažoji bendrija » #1372675
Lietuvoje gyv vieta deklaruota nuo gimimo, tik PSD nebemoku 3 men,nes draustas ES.isteigus MB, PSD vel automatiskai pradedu moket.tai nzn kaip skaitaus nuolatinis gyventojas ar ne.
Dirbt galima su ES firma kitoj ES saly 2metus tik po to turi pradet mokescius tai saliai kurioj dirbi,nes negali dubliuotis mokesciai.Labiausiai mane domina del sanaudu nurasymo ir viska atmetus(MMA,sanaudas) koks optimaliausias varijantas nuo likusios sumos atiduot 20%. Nuo mokesciu tevynei nebegu,bet nezadu ir donoru but.
Del buhalteres tai cia be klausimu kad samdysiu ir konsultuosiuos.
2017-10-05 21:09 Bendra » Mažoji bendrija » #1372673
Labas vakaras,radau si foruma lb sudomino. Galvoju steigti nauja MB,gal kas netinges trumpai,suprantamai atsakyt kelis klausimus.MB - vienas narys,veikla statybos,vieta uzsienis ES.pajamos- 4000€ per men. Klausimas1- kaip geriausia viska formint( but vadovu,nebut),optimaliausias varijantas.rodoma MMA.kaip su kitais pinigais?
Klausimas2- ar galiu nurasyt i sanaudas buto nuoma,kur gyvenu su seima irgi ES?
Klausimas3- uz auto mokama bankui kas men,dokumentai zmonos vardu ar imanoma man MB nariui sitas imokas paleist i sanaudas kadangi butas ir auto reikalingi uzdirbti pajamas?
Pats daug apie viska prisiskaiciau,viskas susipainiojo,todel ir prasau patarimu.
Tuo paciu ieskosiu buhalteres,kad viskas butu tvarkingai.MB bus Kaune.Dekui visiems uz patarimus.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui