Tax.lt narys Ledukelt

L
Tax.lt narys nuo
2019-08-07
Ledukelt
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2019-08-09 15:55 Bendra » GPAIS » #1416011

tiga rašė:
Metinės ataskaitos vis dar vertinamos visų, nes vertinamos laaaabai atidžiai smile Baikit juokus jūs su tais tikslinimais. Na, nebent jūsų pateikti kiekiai nesutampa su jūsų užpildyta deklaracija mokesčiams. Bet tada kyla klausimas-kodėl jūs patys raunatės ant problemų smile Pasakykite kas gali žinoti kiek pakuotės sunaudojote savo reikmėms. Gal išpakavus prekes, pakuotė vis dar gulėjo pas jus sandėlyje, o šiais metai jūs pradėjote ją arba pridavinėti perdirbėjams arba mesti į šiukšliadėžę smile Juk reikia rodyti ne tik pakuotės išleidimą , bet ir pakuotės atliekų susidarymą, ir t.t. Čia Jums ne Debetas ir Kreditas, čia visa filosofija smile smile


labai labai ačiū! Aš visiškai su Jumis sutinku, tačiau mes dar esame įsipareigoję ne tik prieš mokesčius. čia labiau ne baudos klausimas, o reputacijos jeigu pagautų. Bet aš dar mėginsiu įtikinti kad nereikia tų tikslinimų ir gal išlipsim :)
2019-08-09 11:51 Bendra » GPAIS » #1415995
Sveiki, turiu porą klausimų :)
1. Ar normalu, kad pakuočių išleidžiamų į vidaus rinką metinės ataskaitos GPAIS'e statusas vis dar "vertinama ataskaita" . Gal kas susidūrę?

2. Kaip protingai pasiaiškint norint papildyti pakuočių apskaitą savomis reikmėmis už 2018 m? Ir ar iš viso galima? Galbūt kasnors susidūrėte? Jeigu patys "prisiduotume" ir papildytume neuždeklaruotus kiekius, galbūt nebūtų pritaikytos baudos? smile Duokit man patarimą, gal jau turėjote praktikoje panašų variantą :)

Labai labai dėkoju

Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui