Tax.lt narys penga

P
Tax.lt narys nuo
2020-12-03
penga
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2020-12-03 11:55 Gyventojų pajamų mokestis » Individuali veikla pagal pažymą » #1428014

Serebro rašė:

[/quote]
Išlaidų sąskaitos turi būti jūsų vardu. Vyras nors ir padeda, tačiau visi dokumentai turi būti išrašyti jūsų vardu. Jei kalba eina apie šiuos metus, prašykite tiekėjų, gal pataisys sąskaitas jūsų vardu (kas mažai tikėtina, jei sąskaitas deklaruoja i.saf), kitu atveju, neturint dokumentų, galite išlaidas pripažinti 30 proc. nuo pajamų.Nes išlaidas gyventojas su pažyma pripažįsta pagal du variantus-vienas, kai pripažįsta pagal faktines išlaidas (tam reikalingos sąskaitos), o kitas variantas, kai nerenkate sąskaitų, imate tiesiog 30 proc. išlaidoms. Bet antru variantu, jei neklystu, tai sodros įmokos, kurias sumokate nuo pelno, įskaičiuojamos į tą 30 proc.
[/quote]


Tiekėjas ne Lietuvoje tai gal pavyktų susitarti. Dar mąstau o jei kažkoks susitarimas būtų tarp manęs ir vyro :), kad jis atsakingas už mano parduotuvės prekių nupirkimą , ieškau išeičių. Pirmi metai kaip pradėjau veiklą, tai išlaidų daugiau nei pajamų smile
2020-12-03 09:51 Gyventojų pajamų mokestis » Individuali veikla pagal pažymą » #1428002
Sveiki, vykdau individualią veiklą, prekyba el.parduotuvėje. Visus užsakymus ir derybas vykdo vyras, už prekes sumoka tiekėjui irgi jis, sąskaitą tiekėjai išrašo jo vardu. Pirkėjai už prekes atsiskaito man aš gaunu pinigus į savo sąskaitą. Vyras individualios veiklos pažymos neturi, turiu tik aš, kaip turėčiau ir ar įmanoma susitvarkyti, nes dabar gaunasi, kad aš išlaidų nepatiriu.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui