Tax.lt narys guru8

G
Tax.lt narys nuo
2004-09-13
guru8
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2004-09-13 10:23 Programinė įranga » KONTO programa » #105908
Konto programa yra buhalterinės apskaitos programa. Kai kurios programos savyje apjungia kartu ir darbo užmokesčio programą. Tačiau Konto programa nėra toks variantas. Kiek domėjausi Konto kainuoja 800 Lt+PVM, darbo užmokesčio bloko prie Konto programos jau nebėra beveik 2 metai. Pasak Labbio, tai buvo nemokamas "apkarpytos" Bonus versijos pabandymas metams . Ir tai tas buvo įmanoma tik klientams, kurie turi Konto abonentinę sutartį. Deja po metų reikėdavo pratęst sutartį tam, kad būtų galima dar pasibandyti. Kaip jie sakė, šis bandymas buvo nutrauktas ir prie Konto "Mini-alga" (taip berods vadinosi tas darbo užmokesčio blokas) buvo nebejungiama. Nuo to laiko buvo tik viena išeitis apskaityti darbo užmokestį - pirkti atskirą programą BONUS. Bet ši jau kaip ir būtų viena geresnių (iš lietuviškų), yra visos reikalingos formos, yra apjungimas su Konto programa. Dėl aptarnavimo sunku pasakyti, nes kadangi pas mus darbuotojų buvo nedaug, tai Labbio pasiūlymas Bonus programai buvo per brangus malonumas. Bet turint įmonę su daugiau darbuotojų Bonuso tikrai jau reikėtų (nors ir už Konto brangiau jis kainuoja).
Kas dėl konsultacijų? Pati Konto programa pigi (800 Lt+PVM), bet už tai jie atsigriebia už konsultacijas ir aptarnavimą. Žinoma būtų geriau jei galima būtų skambinti į nemokamą telefoną.


tanar rašė: Turiu paaiškinti.
Pati Konto programa galima dirbti, aš su ja ir dirbu, bet buvo klausimas dėl darbo užmokesčio bloko.
Mes darbui nupirkome pagrindinį bloką plius darbo užmokėstį. Tai kainavo tada 800+400 plius PVM. Parduodant mūms pasakė, kad 800 - pagrindas, o 400 už darbo užmokestį.
Kai mes užmokėjome, atėjo žmogus instaluoti programa ir paaiškino, kad 400 litų, tai abonentinis mokestis, o darbo užmokestį jie davonoja mums...
Jeigu mes nepamokėsime abonentą, tai jie nustos mus aptarnauti.
Tas žmogelis instaliavo programą ir vėliau padėjo, kai turėjau klausimų dėl programos, bet jis galėjo atsakyti tik į pagrindinio bloko klausimus, o kas liečia darbo užmokesčio bloko, jis jo nežinojo ir nieko man nepadėjo.
Pradėjau skambnti tiesiai į "Labbį", tai ten irgi neatsako į klausimus, tiksliau mokėk už konsultaciją 1,50 lito/min. ir tada gal but jie tau ka nor pasakys...
Aš mokama linija neskambinau, nes tai mums yra labai brangu.
Jums sprest, ar tokio lygio aptarnavimas Jums tiks?
Aš tai dirbu su pagrindiniu bloku "Konto" iki šiuol, o darbo užmokestį skaičuoju rankomis. smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui