Tax.lt narys ArunasU

A
Tax.lt narys nuo
2004-09-30
ArunasU
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2004-10-04 16:30 Įvairūs » Motyvacinė sistema finansų skyriuje (buhalterijoje) » #110347
Sprendžiant iš neaktyvios diskusijos, aiški motyvacija finansu skyriui (iskyrus kreditu vadybininka, kuriam motyvavimo kriteriju galima prigalvoti), ko gero, nelabai ir galima ? Tikrai, priedai uz dokumentų ar sąskaitų skaičių arba padarytą apyvartą neturi logikos, nes finansų skyrius nėra pajamas uždirbantis padalinys. Negi pas visus fin.skyriai dirba už fiksuotą atlyginimą ?

Tai gal galima būtų skatinimą sieti su fin.skyriaus darbuotojų indėliu į įmonės kitų veiklos kaštų (ne darbo užmokesčio) mažinimą ? Pvz. sutaupė skyrius jam skirtų (biudžetuotų) transporto, telefono ar pan. išlaidų - gauk XX % nuo ekonomijos kaip priedą už pastangas. Nors čia, manau, nėra aiškumo kaip ta prieda pasiskirstyti viduje ... Po lygiai ?

Arba, pastebejai, kad kazka galima daryti kitaip (pigiau, greiciau, kokybiskiau ir pan.) ir nebutinai fin.skyriaus veikloje - gauk dali aiskiai ismatuotos ekonomijos. Butu asmeninio pobūdzio motyvavimas.

Gal kažkas kažką panašaus jau darote, ar girdėjote, kad kiti kažką panašaus daro ? Būtų įdomu išgirsti, ar tokia sistema pasiteisina.
2004-10-04 08:42 Įvairūs » Motyvacinė sistema finansų skyriuje (buhalterijoje) » #110171
Gal kas turite minčių kokiais kriterijais vadovautis motyvuojant finansų skyriaus (ir buhalterijos) darbuotojus ? Ar iš viso kas taikote finansų skyriuje kintamą atlyginimo dalį ?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui