Tax.lt narys Roli

R
Tax.lt narys nuo
2005-03-03
Roli
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2005-04-04 22:42 Programinė įranga » Gera buhalterinė programa » #158360
smile smile smile smile smile Prieš įsigyjant šią programą, siūlyčiau gerai pagalvoti, paprašykit programos apyrašo, mums nepavyko gauti šio užslaptinto veikalo., gerai nepažinę programos įsigijom šį "auksinį nesusipratimą".Nesilaikoma sutarties įsipareigojimų, įkainiai perskaičiuojami nepasibaigus terminui,duomenys dažnai iškraipomi,nes vertybių kainos kažkokiu būdu nusimuša, nusibodo daryti atitaisymus,nėra jokių garantijų dėl duomenų tikrumo.Jiems juokinga , kodėl mes analizuojam likučius.Dirbant su šia programa, reikia būti kantriam ir durnam,nes į nenuspėjamus reiškinius jie tesugeba pasakyti "neįsivaizduojam, mums taip nebuvo", Jeigu , kas galvoja priešingai, atsiliepkite.
Roli
2005-03-07 20:50 Programinė įranga » Edranos demo versija » #150712
smile smile Patarčiau bėgti nuo šiosprogramos ir neatsižvelgti.Alga gal ir nieko . už autorinę priežiūrą kas mėnesį mokam po 250lt., bet aptarnavimo jokio,4mėn. neprisišaukiam nei vieno Edranos darbuotojo,nors jei atvyktų už 1val.mokėtume 100lt. be PVM.
Vienu žodžiu programa brangi ir neišbaigta, pasitaiko daug klaidų, dėl kurių programuotojai nelabai suka galvas, motyvas-neaišku dėl ko likučiuose iš niekur nieko atsiranda visiškai kita kaina nei buvo pajamuota.
Reziume-bėk kuo toliau, gana kad mes jau įklimpome, programos apyrašo neturime po šiai dienai , nors dirbame jau antrus metus.
2005-03-03 22:01 Programinė įranga » Gera buhalterinė programa » #149817
smile smile smile Padėkite!
Gal kas dirba su Edranos programa, kurią čia taip įkyriai reklamuoja Pačiolis
Neįsivaizduoju, kaip su ja galima normaliai dirbti.Mano nuomone, tai be galo brangus , kampuotasir nepaslankus produktas.
Ne mums programa dirba , bet mes jai. Pastoviai nusimuša kainos.Atsargų sandėly kažkokiu būdu keičia kainas ,ataskaitos nesusišaukia, neaišku kuri teisinga. Vargstame antrus metus ir galo nematyti, gal yra Lietuvoje firmų, kurios galvoja priešingai? Atsiliepkite .Roli[[quote:69db6c6aee][/quote][/url]
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui