jo matau kad ilsites. suprasciau,kad isvis niekam nerasytumes as parasiau pries kelias dienas,poto dar karta, be mano temos dar gal bent 10nauju sukurta,o man nei vieno atsakymo-taip kantrybe ir truksta
Sukurk dar 50 temų naujų - tada Tau tikrai bus atsakyta :)
beje, mes su tavimi neesame sudarę sutarties. taigi - kol mums nesumokėjai pinigų - konsultacijų mes pasiliekame teisę paslaugų tau ir neteikti.
donce89 rašė: jo matau kad ilsites. suprasciau,kad isvis niekam nerasytumes as parasiau pries kelias dienas,poto dar karta, be mano temos dar gal bent 10nauju sukurta,o man nei vieno atsakymo-taip kantrybe ir truksta
na va nors kokio demesio pagaliau sulaukiau pagaliau isgirdote mane. galite paduoti mane kokei norite inspekcijai bet as noreciau gauti atsakyma del devetu rubu
o kokiai inspekcijai norėtum būti įduotas ? :)
papasakok plačiau :)
donce89 rašė: na va nors kokio demesio pagaliau sulaukiau pagaliau isgirdote mane. galite paduoti mane kokei norite inspekcijai bet as noreciau gauti atsakyma del devetu rubu
na nors parasytumet ka nors kad neturiu atsakymo ar dar ka o db kas valanda ziuriu i si portala man jokio atsakymo o kitiem visekioriopa pagalba..
gerai sumokesiu kiek ir kam?
jei tikrai mane nuvesite tinkama linkme..
Jei viską perskaičius turėsite klausimų - kreipkitės atitinkamoje temoje :)
donce89 rašė: na va nors kokio demesio pagaliau sulaukiau pagaliau isgirdote mane. galite paduoti mane kokei norite inspekcijai bet as noreciau gauti atsakyma del devetu rubu
O dar kažkas nervinosi,kad aš grubiai bendrauju...
Nu va, dabar aš ramus, temą apie kulinarinius receptus yra, apie dietas yra, ir pagaliau apie silpnus sielos ligonius tema atsirado... Pilnas komplektas, tskant.