Tax.lt narys sambuca

S
Tax.lt narys nuo
2005-10-11
sambuca
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2010-09-15 08:47 Bendra » Inventorizacija » #851235
Sveiki,

iskilo klausimas. Vykdant inventorizacija rastas medziagos kiekis nesutampa su sistemos kiekiu. Pagrindine priezastis - neteisingas kiekis sistemoje, del zmogaus ivesto neteisingo kiekio. Ar sis skirtumas turi buti rodomas inventorizacijos aprase? Kaip butu teisinga parodyti si skirtuma. Ir kokios dazniausiai daromos klaidos tokiu atveju.

Pagal istatyma:
59. Klaidas inventorizavimo aprašuose galima taisyti tik per inventorizaciją. Pataisymai visuose inventorizavimo aprašų egzemplioriuose turi būti paaiškinti ir asmeniškai pasirašyti tų pačių asmenų, kurie sudarė ir pasirašė tuos aprašus (inventorizacijos komisijos narių ir materialiai atsakingų asmenų).
Kokios klaidos cia turimos galvoje?
Labai aciu,
s
2006-04-07 15:53 Lankytojų pasiūlymai, tinklapio naujienos » Imones finansines bukles vertinimo rodikliai » #266885
Atsiprasau tu, kuriuos sutrukdziau. neesu jau tokia nepareiginga studente kaip jus manot. tiesiog tikrai nera lengva rasti visus ymanomus rodiklius vienoje vietoje su formulemis ir aprasymais. radau STD psl nemazai, taciau ten nera formuliu. o be to ju pavadinimai kiekviename literaturos saltinyje skiriasi:)
na whatever nemanau, kad reik cia teisintis. dekui uz informacija tiems kurie paraset.
2006-04-07 13:25 Lankytojų pasiūlymai, tinklapio naujienos » Imones finansines bukles vertinimo rodikliai » #266802
sveiki,
esu ketvirto kurso studente rasanti savo bakalauriny darba. pirmoje dalyje turiu padaryti ymones finansine analize: vertikalia, horizontalia, bei rodikliu. na su pirmomis dviem manau kaip nors susitvarkysiu, taciau rodikliai.... galbut zinote kur galeciau rast visus ymanomus finansinius rodiklius (koeficientus) su formulemis, bei aprasymais? Galbut kokia knyga yra? nes nete nieko nerandu.
labai dekoju uz man skirta Jusu brangu laika.
P.S.: siaip sis formumas labai platus ir didelis, todel galbut sia tema buvo diskutuota?Ą galbut ne vietoje parasiau. tuo atveju labai atsiprasau ir laukiu nuorodos kur reiktu rasyt. ech tie naujokai... smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui