Jurgita_S rašė: Sveiki visi,
Perskaičiau visą šią informaciją, ir ketinu paprašyti Jūsų nuomonės, o labiausiai kreipčiausi į Ritutia nes manau, kad mudvi domina labai panašūs klausimai dėl kepyklėlės. Šiuo metu t.y. baigiant remontuoti patalpas aš taipogi pradedu ruošti dokumentus maisto tvarkymo subjektų pažymėjimui gauti. Gal galėtumėte užvesti ant kelio. Ar teisingai supratau, kad iš Adinfinitum Jūs įsigijote Geros higienos praktikos taisyklės viešojo maitinimo įstaigoms. Keliu klausimą, kurį ir Jūs kėlėte - ar nereikėtų įsigyti "Duonos ir pyrago kepimo įmonių geros higienos praktikos taisyklių
???? Kaip suprantu , be šių taisyklių nė iš vietos? Nenoriu išmesti pinigėlių veltui, įsigijus ne tas taisykles, taigi lauksiu Jūsų patarimo.
Beje taip pat pasinaudosiu į tax. lt įkeltu Jūsų maisto tvarkymo procesu. Esu tikrai dėkinga.
Ir noriu paprašyti, galbūt galite atsiųsti daugiau kokių ne komercinės paslapties dokumentų, palengvinančių jau manąjį darbą:))) Būčiau be galo dėkinga.
Atrašiau į asmeninė žinutę, bet parašysiu ir čia :) dabar jei pirkčiau, tai pirkčiau Duonos ir pyrago kepimo įmonių geros higienos praktikos taisykles, nes atėjo veterinarinė tikrinti, tai prikibo, nes alia dar žurnalų jiems reikia miltų sijojimo, produkto neatitikties žurnalo ir kt. nesąmonių..
nors kai leidimą duoti atėjo, tai aš jiems rodžiau tą knygą ir nieko nesakė.. matyt pasiliko ateičiai priekabių ieškoti
ir dar greitai gendančių produktų žurnalą vis tiek kasdien pildyti sakė, kad reikia.. tai dabar kadangi turiu jau viešojo maitinimo įmonėms, tai sakė, kad galiu bandyti aprašyti visus papildomus veiksmus, kad nereiktų jau naujos knygos pirkti.. bet būtų gerai man tą knygą pamatyti..
gal kas norėtų keistis?
aš galėčiau naujos redakcijos Geros higienos praktikos taisykles viešojo maitinimo įmonėms kopiją iškeisti į Duonos ir pyrago kepimo įmonių geros higienos praktikos taisyklių kopiją ar Miltinės ir kreminės konditerijos įmonių geros higienos praktikos taisyklių kopiją? :) kas nori mainų?