2013-01-14 21:40
Įvairūs »
Maisto tvarkymo procesas »
#1121581
Jei aš pats darbininkas ir vadovas, tai įsakymus rašyti sau?
2013-01-13 23:52
Įvairūs »
Maisto tvarkymo procesas »
#1121267
Kažką sukūriau. Elvusia peržiūrėkit jei galit. Skubu, nes šventės ant nosies. Ačių...... neprisegu failo!!!
2013-01-13 20:50
Įvairūs »
Maisto tvarkymo procesas »
#1121235
Bandu paaiškinti veikos prasmę. Mano veikla vyks renginių metu prekyba iš palapinės, ruosiu bulvytes fry ir ant iešmo kuiras parduosiu vietoje vartotojui. Žalia pirksiu mažais kiekiais. Nuomojamose patalpose plausiu ir laikysiu jau nuplautas. Turiu įrengtą vonią ir šiltą,šaltą vandenį.Nuplautos bulvės laikomos plastikiniuose kibiruose hermetiškai uždarytuose. Kibirus su bulvėmis laikysiu atskirame sadėlyje, plovyklos ir sandėlio keliai sesusikerta (atskiri įėjimai)
Blynams ruošti pirkiu paruoštus sausus mišinius, tešlą ruošiu prekybos vietoje. Sandėlyje bus sausi mišiniai uogienė, džiamas, kremai. Blynus kepsiu ir parduosiu renginio metu vartotojui. Patiekiu vienkartiniuose induose, arba įmautėse (popieriniuose maišeliuose, trikampioformos)
Viską transportuosiu išnuomotoje priekaboje. Sutartį turiu. Taip pat tuiu sutartis, del šiukšlių ir patalpų dezifekcijos, grauzikų kontrolės, jie atliks ir priekabos dezifekcija.
Kaip parašyti tą nelemtą planą.
2013-01-13 11:08
Įvairūs »
Maisto tvarkymo procesas »
#1121118
Svaiki.
Noriu pradėti individualią veiklą restoranų ir pagaminto valgio teikimo pagal veiklos kodą 56,1. renginių metu prekyba išpalapinės. Reikalingas maisto tvarkymo proceso aprašymas. Gal kas galite padėti kaip jis turi būti parašytas.