rašė: ateina jau apdorota žaliava (skustos ir plautos daržovės), taigi atskiros apdorojimo (skutimo, plovimo) patalpos man nereikia.
Dėl šio teiginio drįsčiau ginčytis. Nes valytas daržoves, kurias gaunate supakuotas reikia nuplauti. Netgi, tai yra rašoma ant pakuotės. Išsiaiškinkite, kokias daržoves gausite.
rašė: Apdorotas produktas yra sufasuojamas, užklijuojamos etiketės, ir paruošiama pardavimui. Pirkėjas atvažiuoja ir pasiima gatavą gaminį.
Jei tam gatavam produktui nereikia specialios temperatūros, tuomet ir šaldymo įranga nereikalinga, išskyrus, gautoms daržovėms.
Jūs tik apsirašote viską va taip pat, kaip ir čia parašėte.
Žinoma, turi būti paskirta vieta gatavai produkcijai sandėliuoti. Gal ne sandėliuoti, laikyti, kol atvyks pirkėjas.
rašė: Ar ruošiant patalpų planą su išdėstytais įrenginiais, man reikia pažymėti, ir tai, kur yra ir kur eina ventiliacijos angos? Ir ar tame pačiame plane man reikia nurodyti produkcijos judėjimo sritis?
Ventiliacijos angų nežymime.
Produkcijos judėjimo krypties nereikia.
rašė: Ar tiesiog aprašymas, kaip žaliava yra apdorojama, kokios naudojamos priemonės, kur vėliau maistas keliauja ir t.t.?
Tiesiog tiek. Ir pažymėti, kad produkcija bus gaminama pagal įmonės vadovo patvirtintus technologinius aprašymus.
rašė: Taip pat nelabai aišku ir su tomis Geros higienos taisyklėmis. Ar man būtina jas turėti tam, kad jomis naudotumėmes? Beto, man darosi neaišku, kokių būtent tos higienos taisyklių man reikia (pas mane nei viešasis maitinimas, nei kepykla).
Mh, geras klausimas
Nežinau.
Visgi, linkstu prie GHPT viešojo maitinimo įmonėms.
Dabar dėl sutarčių: kas naikins graužikus, muses ir visokius ropojančius?
Beje, liks pakuotės nuo valytų daržovių, teks sudaryti sutartį su buitinių atliekų vežėjais.
O dėl aliejaus, užteks sutarties numeriuko.