spyglaite rašė:
kai galesite, lauksiu nuomones ir konsultaciju anksciau pateiktais klausimais: kaip cia su tais nesvariais indais ar nenusizengsime.
Nenusižengsite. Tik turite paminėti, kad švarūs indai laikomi indų plovykloje, lentynoje. Švarių ir nešvarių indų keliai nesikerta (Čia - dėl kryžminės taršos rizikos).
Įmetu kelias nuotrupas savo aprašymo.:
".............
Maisto tvarkymas vykdomas vadovaujantis Geros higienos praktikos taisyklėmis.
Įmonės padalinyje dirbs 5 darbuotojos.
Patiekalai gaminami pagal įmonės savininkės patvirtintas patiekalų receptūras.
Ketinama gaminti šaltus užkandžius, salotas, mišraines, sriubas, karštus mėsos ir žuvies patiekalus. Taip pat patiekalus iš varškės ir miltų."
............
"Įmonės padalinyje bakalėjos prekės laikomos birių produktų patalpoje.
Produktai, kuriems reikalinga -18*C iki +6*C temperatūra, laikomi šaldymo įrenginiuose. (pažymėkite, kiek yra šaldymo įrenginių).
Daržovės laikomos daržovėms skirtoje patalpoje.
Pirminis daržovių valymas atliekamas daržovių patalpoje. Daržovių patalpos priežiūros taisyklės yra šioje patalpoje.
Žalia mėsa ir žuvis laikoma atskirai nuo gatavos produkcijos.
Pusgaminiai sveriami tomis pačiomis svarstyklėmis, todėl po pusgaminių svėrimo svarstyklės turi būti dezinfekuojamos. Svarstyklių priežiūros taisyklės yra prie svarstyklių.
Žalia mėsa ir žuvis tvarkoma prie atskiro stalo, naudojant inventorių, skirtą žaliai mėsai ir žuviai. Yra atskira plautuvė žaliai mėsai ir jai skirtiems indams plauti.
Žalia mėsa, žuvis, virta mėsa ir virtos daržovės smulkinamos ta pačia elektrine mėsmale.
Elektrinės mėsmalės priežiūros taisyklės yra prie įrenginio.
Gamybinis inventorius plaunamas indų plovykloje. Tuo metu valgymui skirti indai neplaunami.
Lėkštės, stalo įrankiai, stiklinės ir puodeliai po panaudojimo per langelį patenka į indų plovyklą.
Išplauti indai ir įrankiai iš indų plovyklos išnešami į patiekalų atleidimo patalpą." (pas mane parašyta, kad indai išnešami, o jūs parašykite, kad indai laikomi plovykloje.
Dar įrašote su kuo sudaryta sutartis dėl kenkėjų kontrolės ir atliekų išvežimo.