Elvusia, labai aciu uz konsultacijas.
Su techologiniais aprasymais tvarkoje- turiu knyga, bet ar juos reikes pateikti tame maisto tvarkymo proceso aprasyme, kad gautume ta pazymejima. Ar tiesiog tureti tuos aprasymus atskirai. Mat dabar noriu sukurti aprasyma ir nezinau nuo kurio galo pradeti... Ir kaip tame aprasyme reikia viska smulkiai isdestyti. Ar reikia ir rasyti kiekviena patiekala kaip gaminsime, kur ka plausime, ka desime, kiek kaitinsime ir pan. Ar tiesiog apibendrintai, kad susiruosiame mesa mesoms valgiams, kad po kiekvieno darbo plaunam rankas, dezinfekuojame kiausinius ir t.t., t.y. smulkiai neaprasomi tie 30 gaminamu patieklu...
Kol kas maisto gaminimo apimtys neplanuojamos dideles (ypac tokiu metu, nes labiau koncentruojames kaip i biliardines veikla, bet maisto reikia vistiek), pradziai viena vireja planuojam- ziuresim. Maistas tai tradicinis lietuviskas,produktai: mesa, zuvis, darzoves, kiausiniai, pieno produktai (grietine, sviestas, ledai).
Yra 3 patalpos, planuojama taip-
viena- kur plautuves indams bei sudeti jiems (taip pat langeliai 2: vienas- nesvariems indams is sales paduoti, o kitas- maistui paduoti),
2-a didzioji pati virtuve (tokia L formos patalpa) kur gaminama, 2 virykles, plautuve, saldytuvai, konvekcine krosnele ir 1 ar 2 stalai ir
3-ia patalpa- darzoviu,kur bus viena plautuve ir stalas (galvoju ar joje galima bus ir laikyti tas darzoves
). O gal toje trecioje geriau laikyti darzoves, sausus maisto produktus, o pacias darzoves ruosti toje virtuveje tik ant kokio atskiro stalo toliau nuo mesos kazkaip galima isdestyti?
Dar klausimelis: o kiek turetu buti tu stalu-darbiniu pavirsiu minimaliai- 1-darzoviu, 1- mesos ir zuvies (ar jos atskirai turi buti tvarkomos) ir 1-gatavos produkcijos ar kaip ji pavadinti
Ir kaip suprantu,mediniai jie negali buti