Pradėjau skaityti visą šį forumą, nuo pat pirmo posto, ir pasidarė liūdna, kai praėjo dvi savaitės, o Elvusia dar nepasireiškė, o aš tiek klausimų pradėjau ruošti :D
Bet gal kas nors kitas galės atsakyti:
1. Produkto technologinėje kortelėje nurodyta kiek yra kalorijų, baltymų ir t.t. Iš kur sužinoti kiek kur ko yra ?
Tarkim perku mėsą, salotas iš ūkininkų, be jokių etikečių, ir padarau salotas. Tai kaip man sužinoti ar paskaičiuoti technologinę kortelę?
2. Dėl sutarties su kenkėjų priežiūra.
Kuriam laikui galima sudaryti tą sutartį? Kiek maždaug kainuotų, ir kas tai sutartis apskritai. Ta prasme jie kas kažkiek laiko atvažiuos tikrinti patalpų, ar atsiradus kenkėjams, atvažiuos jų sunaikinti?
3. Ar padažas yra priskiriamas aukštos rizikos produktui? Jei taip, kokie būtų niuansai? Tarkim į mėnesį pagaminu po 100 vnt. padažo, ir pristatau jį į mėnesį po kartą į parduotuvę. Kiek kartų ir apskritai, kada man reikės vežti produktą ištirti į laboratoriją? Perskaitęs visą forumą, supratau, kad vieną kartą, tačiau kai skambinau į MVT, pakankamai iš balso sena moteriškė, pradiejo giedoti, kad reikia kiekvieną kartą pagaminus padažo porciją, jį vežti tikrinti į laboratoriją, ir geriau nepradėti nieko gaminti:)) Tai kokia tiesa?
Labai tikiuosi sulaukti atsakymų:)