tax
lt
Forumas
Įmonės
Skaičiuoklės
Atlyginimo skaičiuoklė
Individualios veiklos skaičiuoklė
MB mokesčių skaičiuoklė
Valiutų kursų skaičiuoklė
PVM skaičiuoklė
Suma žodžiais
Būsto paskolos skaičiuoklė
Būsto paskola ar nuoma
Periodinių investicijų skaičiuoklė
Rodikliai
Paieška
Prisijungti
Registruotis
Pradžia
Tax.lt narys Coca-cola
Tax.lt narys Coca-cola
C
Tax.lt narys nuo
2013-07-02
Coca-cola
forume parašė 7 žinučių
Naujausios žinutės:
2013-07-09 12:12
Įvairūs
»
Maisto tvarkymo procesas
»
#1166306
Technologini aprašymą darysiu aš, tai kaip žinoti, kokia temperatūra turi būti?
O kuo skiriasi receptura, nuo technologinio aprašymo?
2013-07-08 15:59
Įvairūs
»
Maisto tvarkymo procesas
»
#1166174
Elvusia rašė:
1. Taip, žymėti nereikia.
2. Taip, reiks.
O termometras turės būti su patikra?
O kiek dešrele turi ikaisti?
2013-07-08 10:34
Įvairūs
»
Maisto tvarkymo procesas
»
#1166034
Na ir dar, jeigu aš nedirbu savaitgaliais, tai ir nepazymiu kiek laipsniu saldytuvuose.
O jeigu gaminsiu desrainius, reikes tikrinti jų temperatūra?
2013-07-05 11:23
Įvairūs
»
Maisto tvarkymo procesas
»
#1165746
O jei pas mane pienas tas kur ilgo galiojimo, tai šaldytuve aukščiausia temperatūra vistiek +6 turi būti?
2013-07-04 15:37
Įvairūs
»
Maisto tvarkymo procesas
»
#1165603
Dar klausimas.
O saldytuvuose esančia temperatūra rasyti reikia kasdien tuo pačiu metu? Ar nesvarbu?Geriau ryte, ar per pietus?
2013-07-03 10:32
Įvairūs
»
Maisto tvarkymo procesas
»
#1165303
Dekui
.
2013-07-02 14:00
Įvairūs
»
Maisto tvarkymo procesas
»
#1165114
Sveiki,
Norejau pasiteirauti, ar šaldytuve, kuriame laikome pieną, bus galima laikyti ir fasuotas dešreles, tarkim įdėtas i atskira inda su dangčiu. Ar būtinas kitas saldytuvas?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti
arba
registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt,
Reklama tax.lt
Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui