Tax.lt narys Redakel

R
Tax.lt narys nuo
2017-02-06
Redakel
forume parašė 4 žinučių

Naujausios žinutės:

2020-06-04 18:23 Įvairūs » Statybinės įmonės buhalterija » #1424734
Sveiki. Mane taip pat domina daug klausimu apie statybas nes po imoniu reorganozacijos atsirado nauja imone. Ji gamins gaminius ir juos parduos ir.....uzsiims statyboa darbais. Is senos imone perememe saskaitu plana kuris labiau tinka gamybinei imonei o kaip susikurti normalu saskaitu plana statybinei imonei? Kaip viska paskirstyti? Gal kas turi koki pavyzdini saskaitu plana? Ka paliekate 60....saskaitose, ka dedate i 62....?
2020-06-01 19:57 Bendra » Darbo laiko apskaitos tabelis » #1424655
Labas vakaras. Imoneje ivyko reorganizacija ir dalis darbuotoju buvo iskelti i nauja imone su tomis paciomis darbo salygomis, ta pacia darbo sutartimi. Kaip dabar teisingai reiketu susitvarkyti su tabelio numeriais? Jeigu periimtas darbuotojas kurio darbo sutarties nr. 0030 tai naujoje imoneje jo tabelinis numeris bus 30???
2020-05-05 09:18 Bendra » Veiklos sustabdymas » #1423829
Laba diena. Esame didele įmonė X su dviem padaliniais (vienas jau vyvuojantis daug metų, kitas jau įsitvirtinantis stabiliai), todėl vyksta atskyrimas ir antras padalinys išeina dirbti kaip atskira įmonė. Įmonėje dirbame trys buhalterės, viena iš jų aš išeinu į naujai steigiamą įmonė (iš paprastos buhalterės patapsiu vyr. Tai man naujas darbas, naujas iššūkis todėl reikia nemažai pagalbos). Nei viena nesame dirbusios tokioje situacijoje kai kažkas atsiskiria. Ar galite informuoti kuom turiu rūpintis ir kaip pradėti tvarkytis darbus?
1. Tarkime buhalterinė programa: bus dirbama su ta pačia programa kaip ir įmonėje X, tai ką turime daryti? ar iš anksto pirkti modulį, o gal tai daryti jau naujos įmonės įregistruotą dieną?
2. Gal kas dirba su Finvalda ir PayPremium ir gali pakonsultuoti kaip perkelti darbuotojus su jų susikaupusiomis atostogomis smile smile smile smile
Neprirašysiu visų klausimų bet gal atsirastų kokia išgerbėtoja kuriai galėčiau parašyti ir pasiklausinėti visko iš eilės ?
2019-05-17 16:43 Bendra » GPAIS » #1413872
Laba diena. Norėjau pasiteirauti.....Situacija įmonėje tokia, kad dirbu gana neilgai įmonėje, per įmonės 10 metų gyvavimo laiką angare prisikaupė nemažai medinių padėklų. Direktorius noriu juos parduoti. Ar galima tokia situacija jeigu padėklai niekada nebuvo pajamuojami? smile Kaip tokius padėklus apskaityti GPAIS sistemoje? Kaip juos apsirašyti, koks tai turėtu būti veiklos būdas? Ačiū smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui