Tax.lt narys Venezia

V
Tax.lt narys nuo
2018-05-30
Venezia
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2018-05-30 17:42 Įvairūs » Invalidumas » #1393345
Sveiki,
Turiu 50 proc. darbinguma. Isvadoje jokiu spec.poreikiu del darbo pobudzio neturiu, siam darbui kuri dirbu. Darbdavys apie turima neigaluma nezino. Su darbdaviu musu biolaukai nesutampa. Nori, kad iseiciau is darbo. Pati iseit nesutinku, tai darbdavys pradejo grasint ivairiomis drausminemis nuobaudomis, darbo pazeidimais ir tt. Paskutini karta prirase rasliavu, kad nevykdau direktoriaus nurodymu ir atsikalbineju, nors is tiesu tik graziai paprasiau, kad gerbtu mane, kaip darbuotoja ir nustotu terorizuoti. Paskutinio rasto nepasirasiau, kad susipazinau ir jokio paaiskinimo neteikiau. Nes ten totali netiesa surasyta.
Birzeli turesiu sudetinga operacija. Manau, 3 men. busiu nedarbinga. Gryzus i darba, greiciausiai lauks ta pati nesutarimu situacija.
Noriu paklausti, ar gryzus is nedarbingumo galiu darbdaviui pateikti turimo neigalumo dokumentus ir parasyti prasyma del isejimo is darbo savu noru del ligos? Ar geriau rasyti prasyma, kad iseinu is darbo darbdavio iniciatyva? Ir jei prie prasymo del atleidimo is darbo pridesiu neigalumo dokumentus ar man paskaiciuos ismoketi atostoginius uz 35 d.? Aciu
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui