Tax.lt narys gerbera

G
Tax.lt narys nuo
2005-02-26
gerbera
forume parašė 4 žinučių

Naujausios žinutės:

2005-03-28 19:47 Bendra » Valiutinė kasa ir valiutinė atsiskaitomoji sąskaita » #156209
Su Sv. Velykom! labai labai aciu. Siandiena as laiminga, nes apsiliepe i mano saukma. As ir pati jau daug issiaiskinau. Nemoku dar persiusti savo informacijos .Kai ismoksiu, tai pasidalinsiu savo ziniomis. Perskaiciau visus Jusu parasymus. Supratau, kad ne man vienai kyla tokie paprasti is paziuros patyrusiems buhalteriams klausimai. Visiems maziems katineliams linkiu tapti dideliais ir patyrusiais katinais, kad musu darbas nestu mums dziaugsma, o ne tik baime klaidziojant klaidziais duhalterijos labirintais. Siandiena buvau prie juros. Ikvepiau pavasarisko oro ir gyventi pasidare smagiau. Siunciu ir jums visiems pavasarisko juros osimo, pavasariskos saules sypsenos. Ryoj vel darbas Visiems sekmes.
2005-03-25 11:26 Bendra » Valiutinė kasa ir valiutinė atsiskaitomoji sąskaita » #155891
Zmones atsiliepkite! Negi niekam neidomi si tema? Visi dirba lit su liais? Visi Lietuvos myletojai? As viena tokia pradedanti ir neismananti! Padekite! Pabendraukite su manimi!!!!! smile
2005-02-26 12:58 Bendra » Darbo laiko apskaitos tabelis » #148392
Prašau ir man persiųsti tabelio formą su formulėmis, pradėjusiai krimsti sunkius huhalterijos praktikos pamatus Elk. paštas nijole. p@one.lt. Iš anksto dėkui!
2005-02-26 12:39 Bendra » Valiutinė kasa ir valiutinė atsiskaitomoji sąskaita » #148389
Valiutinė kasa ir valiutinė atsiskaitomoji sąskaita. Gal kas turite susidarę gerus registrus šioms sąskaitoms? UAB veža automobilius iš Amerikos. Perka už dolerius. Aš perskaičiuoju pagal sąskaitų išrašymo dienos valiutos kursą ir padedu prekes į atsargas (t.y. užpajamuoju Lt.). Daromi tarptautiniai pavedimai (grąžinama skola Amerikos firmai). Įmonė pati perka valiutą UAB medicinos banke ir į valiutinę atsiskaitomają sąskaitą įneša USD. Aš naudojuosi kompiuterio elektroninę paslaugą ir darau tarptautinius pavedimus. Gal kas veda tokias buhalterines operacijas. Perka USD banke, kursas yra vienas, o buhalterinis kursas ta dieną yra kitas . Mane domina visi tie perskaičiavimai. Teigiama valiutos kurso įtaka, neigiama valiutos kurso įtaka. Prašau padėti, nes esu pradedanti buhalterė ir netupiu su kuo pasitarti. Bijau prisidaryti nereikalingos bėdos . Norėčiau išdiskutuoti šiuo klausimu. Atsiliepkite ir pasidalinkite savo patirtimi.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui