Citata

ABA2 ABA2 1824
1 2 2012-11-25 15:47 ABA2
Tvirčiausia draugystė yra tik tarp vyrų,nes nebūna nėštumo_Nežinomas vyras_
ABA2 ABA2 1824
3 2012-11-25 17:56 ABA2 2012-11-26 10-56
Vyras,kai išgeria-viską pamiršta.Moteris,kai išgeria-viską prisimena smile _Nežinomas vyras_
ABA2 ABA2 1824
2 2012-11-25 18:19 ABA2
...
artas71 artas71 12027
2012-12-03 08:33 artas71
Specialistas pataria vengti neigiamų pavadinimų asociacijų, nors kurioziškų atvejų neišvengia ir pasaulio didieji. Prieš trejus metus Rusijos dujų milžinas „Gazprom“ sukūrė bendrąją įmonę su nacionaline Nigerijos naftos bendrove, nauja kompanija buvo pakrikštyta „Nigaz“. Atrodė, nekaltas sudurtinis žodis anglakalbių žargonu skamba kaip „negrai“ – politiškai labai nekorektiška.

Plačiau: vz.lt/article/2012/12/1/eksportuotoj...
mariska mariska 8625
6 2012-12-03 08:46 mariska
Grupė sėkmingų, padariusių puikią karjerą, garsaus universiteto absolventų užsuko pas savo seną mylimą profesorių į svečius.

Vizito metu pokalbis pakrypo apie šių dienų problemas. Buvę studentai skundėsi gyvenimiškų sunkumų gausa, bei rūpesčiais darbe.

Pasiūlęs savo svečiams arbatos, profesorius grįžo iš virtuvės nešinas arbatinuku ir pilnu padėklu su įvairiausiais puodeliais. Vieni porcelianiniai, kiti iš stiklo, plastmasės ar krištolo, dalis paprasti, kiti brangūs.

Kai svečiai išsidalijo puodelius, profesorius tarė:
- Atkreipkite dėmesį, kad visus brangius ir gražius puodelius tuoj pat išrinkote, o paprasti ir pigūs liko. Nors tai yra įprasta, trokšti sau visa, kas tik geriausia, bet sykiu tai yra ir jūsų nerimo bei problemų šaltinis. Manau suprantate, kad puodelis, pats savaime, arbatos nepadaro geresnės. Dažniausiai jis tiesiog yra brangesnis, o kartais net gi nuslepia tai ką geriame.

Juk išties, visa, ko jūs norėjote – tai tiesiog atsigerti arbatos, o ne paties puodelio. Visgi, sąmoningai rinkotės geriausius puodelius, vėliau dairydamiesi kam koks atiteko.

O dabar pagalvokite: gyvenimas – tai arbata, o darbas, pinigai, padėtis, visuomenė – tai puodeliai. Visa tai tik įrankiai skirti pasemti Gyvenimą. Gyvenimui nėra svarbus puodelis, jo kokybė išlieka ta pati. Kartais, sutelkę visą dėmesį tik į puodelį, mes pamirštame pasimėgauti pačia arbata, jos puikiu skoniu.

Laimingiausi žmonės ne tie, kas turi visą ką geriausia, o tie, kurie gauna geriausia iš to, ką turi.


http://psichika.eu/blog/arbatos-puodeliai/
ABA2 ABA2 1824
5 1 2012-12-03 10:03 ABA2
...
I
IRUTE78 2552
2012-12-27 22:52 IRUTE78 2012-12-27 22-54
http://www.akcentai.info/index.php/bendras-naujienu-srautas/item/100-kada-gyvensime-geriau
Pirma, joks darbdavys niekam darbo neduoda. Jei tai darbdavys, o ne sovietinių laikų partorgas ar kolūkio pirmininkas, tai jis tą darbą perka. Ir kaip jau paprastai su tais pirkiniais būna (išimtys tik patvirtina taisyklę)— mažai moka, gauna niekutį, kuris tuoj lūžta ar net pirštus prispaudžia.
Antra, valstybė sukurta ne verslui. Ji sukurta žmonėms ir tam tikrai sistemai palaikyti. Jei valstybė dirba tik verslui, galiai, valdžiai ar pinigams palaikyti, tai vieną dieną pamato, kad nebėra ko valdyti. Įvyksta revoliucija.
Trečia, ne ekonomika, ir jau tikrai ne verslas pirminis gėris, o kultūra, ką besakytų tariami Pramoninkų ekspertai su pareigomis, bet be logikos (prieš kelias dienas vėl toks ponas iš anos organizacijos verkė, kad kol verslui sunku (nors kada jam buvo lengva?), kultūrai nevalia daugiau atseikėti ir spjovė Adamui Smitui veidan). Galvoje turiu kultūrą pačia plačiąja prasme ir kaip grožį, ir kaip etiką, ir kaip moralės dilemų aiškintoją. Na ir žinoma, kaip visuomenės sąrangos pamatą, duoną kasdienę.
Ir dabar jau paskutinis prieššventinių godų žingsnelis — ateities apmąstymas. Geriau kitais metais nebus, nes kol kas mes tikime apversta piramide, kur pamate ne kultūra ir moralė, o bet kokios rūšies verslas, kur rišamoji medžiaga ne išmintinga valstybė, o išmani (na tiek pat protiškai guvi, kaip tie modernūs telefoniukai) valdžia, ir kur nėra tikrų kainų, taigi, nėra rinkos.

mariska mariska 8625
4 2013-01-04 08:38 mariska
7 švaros taisyklės Rytuose

1. „Rankų švara“. Neimti nieko nereikalinga, svetima, nieko kas per daug. Taip pat aukoti tam tikrą dalį pajamų labdarai.
2. „Ausų švara“. Nesiklausyti žmonių kalbų kurie apimti pykčio, išsigandę, yra neramūs ir panašiai. Taip pat saugoti savo ausis nuo keiksmų, apkalbų ir tuščių šnekų.
3. „Akių švara“. Saugoti savo akis nuo to kas gali sukelti pyktį, pavydą ar geismus.
4. „Burnos švara“. Saugotis daugžodžiavimo ir keiksmų. Tylėjimas – auksas.
5. „Kūno ir drabužių švara“. Palaikyti nuolatinę kūno ir aprangos švarą.
6. „Minčių švara“. Puoselėti šviesias mintis. Vengti negatyvių, piktų, su savigaila, graužatim, neviltim susijusių minčių.
7. „Dvasios ir širdies švara“. Gerbti ir saugoti savo dvasios impulsus, svajones. Mokytis mylėti nesitikint iš to kažko mainais. Meilė jau pati savimi yra dovana.
artas71 artas71 12027
3 2013-01-10 11:00 artas71
Ingrida Šimonytė "pavarė" smile

simonyte.popo.lt/2013/01/08/pakalbejimai-ir-nukalbejimai/
Pervertusi tarpušvenčio ir šių metų šviežumo žinias, interneto įrašus ir pranešimus, prisiminiau laikus (labai senus), kai Baltijos TV dar parodydavo gerų serialų. Algio Ramanausko naujametinio įrašo ir Artūro Račo smirdaduobės „antagonistinis tandemas“ kažkodėl tapo „žinia ir naujiena“ ir tai savo absurdiškumu atrodo panašiai į „Tegu kraujas liejasi laisvai“ bardaką. Dar prisiminiau „Folčio viešbutį“. Jo herojus padavėjas Manuelis (imigrantas) sunkiai „įkirsdamas“, kas jam sakoma „tokia, kokia reikia angliška“ kalba, dažniausiai į viską reaguodavo labai ypatinga suglumusia (užtrolinta?) veido išraiška ir klausimu „ke?“, tarsi vien nenugirdęs. Skaitant ne vieną žinią labiausiai galvoje ir sukosi būtent tas „ke?“ – akivaizdu, kad kai kurių dalykų „neįkertu“, nors kalba lyg ir „lietuviška“, ir turbūt „tokia, kokia reikia“.

Antai vidaus reikalų ministras jau gegužę didins atlyginimus pareigūnams ir apie tai kalba labai drąsiai ir kartu kažkaip mįslingai. Ke? Juk ir pagrindiniam biudžetui, ir bet kokiems jo patikslinimams galioja tos pačios Fiskalinės drausmės įstatymo taisyklės, o leistinos išlaidų augimo ribos patvirtintame 2013 m. biudžete yra išnaudotos „iki dugno“



Šįmet, atrodo, tik naudokis „naujumu valdžioje“ (kai iš tavęs dar kaži ko nereikalauja, todėl turi „čiuriką“), planuok, dėliok prioritetus ir pageidautina – struktūrines reformas (kurioms pradžioje neretai reikia papildomų lėšų, kurių iki šiol taip stigo, ir kurias geriausia įgyvendinti kadencijos pradžioje, nes kam nors jos vistiek „skauda“).
2013-01-23 15:39 Voveruska01
http://www.slideshare.net/VilniausSavivaldybe/vilniaus-2013-met-biudetas-projektas
Vilniaus savivaldybė pateikia Vilniaus 2013 m. biudžetą ir finansų apžvalgą.
I
IRUTE78 2552
2 2013-01-28 20:02 IRUTE78
Ir dar vienas www.pinigukarta.lt/blog/kolumnistai/moralines-banku-grimasos

O iki tol drįsiu pateikti vieną patarimą — kai tik banko darbuotojas ims pasakoti apie tai, kas nesusiję su jūsų vizito tikslu, paprašykite nesivarginti. Ir prieš darydami sprendimą paklausinėkite bent keletą daugiau išmanančių žmonių, palaukite dar tik žadamos skaičiuoklės, kuri parodys galimą jūsų pasirinkimo rezultatą. Spręskite ramiai, nes vilkai jūsų tyko, net jei neužauginote nei tankios vilnos, nei sultingos mėsytės.
artas71 artas71 12027
4 2013-02-15 16:20 artas71
www.delfi.lt/news/ringas/lit/gdrukteinis-ra...

1. Lietuva yra vienintelė vieta pasaulyje, kurioje gali pasijusti savas. Taip, žmonės aplinkui mus yra turtingesni ir skurdesni, protingesni ir kvailesni, piktesni ir linksmesni, tačiau visais atvejais jie yra savi. Čia žmonėms rūpi, kaip Tu gyveni. Jiems rūpi, ką sakai, sakytum ar sakei, užsimanęs tapti kultūros ministru. Tik čia Tu gali pasijusti išties svarbus. Šitokio jausmo jokia kita pasaulio dalis mums negali suteikti, ir neįmanoma jo nemylėti.

2. Lietuva yra neįtikėtino įkvėpimo šalis protingam žmogui. To priežastis – mūsų nacijos mažumas. Čia per vieną dieną vieno miesto vienoje gatvėje Tu gali sutikti visus iškiliausius visuomenės žmones – ir kiekvienas jų Tau gali būti įkvėpimo šaltiniu, ir kiekvienam jų Tu gali būti įkvėpimo šaltiniu. Neįmanoma nemylėti mūsų bendruomenės artumo ir jaukumo, to keisto homogeninės vienybės jausmo, kuris atsiranda tik tada, kai visi žmonės yra šalia.

3. Ir, žinoma, Lietuva visada buvo ir tebėra ištvermingų žmonių šalis. Taip, gyventi čia sunku ir nepatogu, brangu ir šalta, siaučia gripas ir erkės (net nebeturime normalaus susisiekimo su Vakarų pasauliu). Lietuvą dabar savo noru apleidžia daug žmonių (nes Tėvynė – kaip mama, anksčiau ar vėliau ji privalo paleisti savo vaikus), bet liekantieji, matyt, žino – tik čia yra vienintelė šalis, kur Tu gali įrodyti, ar esi ko vertas šiame gyvenime. Lietuviai linkę į savo CV įrašyti tai, kad „mėgsta iššūkius“. Ką gi – iššūkių Lietuvoje tiek daug, kad jiems sumažėjus net darosi neramu. Tačiau nepabėgusiems iš čia, savo ištikimiesiems vaikams, išlaikiusiems gyvenimo egzaminą Lietuva atsako visa savo meile, visais čia įmanomais rasti malonumais, visu savo dėmesiu. Čia išgyvenusio nebeįmanoma pavadinti „liurbiu“. Nes tik čia gyvenantys žmonės padarė šią šalį didinga. Nes būtent čia, o ne kažkur kitur gimsta lietuvių didvyriai, verti viso pasaulio meilės ir pagarbos.

mariska mariska 8625
2 2013-02-19 20:40 mariska
Nuo meilės iki neapykantos nėra vienas žingsnis. Ten, kur meilė tikra, neapykanta neegzistuoja. Nuo sudievinimo, iliuzijos, vaizduotės vaisių apie tai, kokia realybė turi būti iki tol, kol ji trenkiasi į mus visa savo realumo jėga yra vienas žingsnis. Vienas žingsnis nuo tol, kol partneris mus glosto iki tol, kol užjudina asmenines žaizdas.

Labai teisinga mintis :)
artas71 artas71 12027
3 2013-03-18 21:07 artas71
Я промахивался более 9000 раз за свою карьеру. Я проиграл почти 300 матчей. 26 раз мне было доверено сделать решающий бросок и я промазал. Я очень часто терпел неудачи в своей жизни. Именно поэтому я преуспел.
© Майкл Джордан

I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.
© Michael Jordan
I
IRUTE78 2552
2013-03-18 21:39 IRUTE78
Čia Artas71 kodėl tokios pesimizmo apraiškos ? :)
2013-04-26 21:12 Voveruska01
http://www.slideshare.net/RutaGaudi/ruta-gaudiesiene-dvi-2012-lietuvos?fb_action_ids=4804510235166&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%224804510235166%22%3A304630639669540%7D&action_type_map=%7B%224804510235166%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

Prezentacijoje įdomiai pateikta žmonių klasifikacija pokriziniu laikotarpiu. Skirstymas į kategorijas: "nepaliesti", "atsilaikę", "pažeisti" ir "sutriuškinti" labai taiklus. Ir šių kategorijų požiūris aprašytas neįtikėtinai teisingai.
Byla Byla 12118
2013-04-27 18:26 Byla

Voveruska01 rašė:
http://www.slideshare.net/RutaGaudi/ruta-gaudiesiene-dvi-2012-lietuvos?fb_action_ids=4804510235166&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%224804510235166%22%3A304630639669540%7D&action_type_map=%7B%224804510235166%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

Prezentacijoje įdomiai pateikta žmonių klasifikacija pokriziniu laikotarpiu. Skirstymas į kategorijas: "nepaliesti", "atsilaikę", "pažeisti" ir "sutriuškinti" labai taiklus. Ir šių kategorijų požiūris aprašytas neįtikėtinai teisingai.

Neįtikino. Čia kažkam tik taip atrodo, bet atotrūkis nuo realybės didelis.
artas71 artas71 12027
3 2013-05-13 19:02 artas71

B. Vėsaitė apie „Verslią Lietuvą“: „Matėme lėšų plovimo tendencijas"..

.".. todėl nutarėm pasodinti savo žmogų - Boreikienę"...lrytas.lt komentatorius

2013-05-17 08:35 Voveruska01

„Pareikalavau iš mokesčių inspekcijos, kad detaliai išanalizuotų pačių didžiausių, pačių svarbiausių mokesčių mokėtojų PVM deklaracijų turinį, kad atliktų patikrinimumus vietoje. Jie jau prasidėjo. Kad mes galėtume pamatyti ir konkrečių mokesčių mokėtojų pjūvių, kas vysta, kaip vyksta. Mūsų duomenimis, PVM sumos, įtrauktos į PVM atskaitą už įsigytas prekes ir paslaugas... šita suma ženkliai didėja, tuo tarpu pardavimų PVM neauga taip sparčiai. Dėl to susidaro neigiama skirtumas“, – ketvirtadienį Seime per Vyriausybės valandą pareiškė ministras.

Skaitykite daugiau: www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/finan...
vovere vovere 25997
2013-05-17 08:55 vovere
joooo, Cha-cha typ top tokią pat siuaciją pasakojo, o vmi buvo neteisūs, net tikrinti normaliai nemoka smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui