Įmonės reklama ant asmeninio darbuotojo automobilio

2008-05-16 10:45 Jurgitele_r
Sveiki, mane labai domina įmonės reklaminės medžiagos talpinimas ant asmeninio darbuotojo automobilio (su panaudos sutartimi). Šiuo metu mūsų įmonės vadovas be jokio įspėjimo, visiems darbuotojams, kurie yra sudare savo automobilių panaudos sutartis su įmone (įmonės kuras bei amortizacija 10cnt/km) liepė užklijuoti reklaminė medžiaga A4 formato. Noriu pasiteirauti, ar privalau tai daryti? jei ne, tai kaip galima argumentuoti atsisakymą? jei privalau, tai kokie įstatymai ar teisės norminiai aktai suteikę darbdaviui tokią teisę.

Ačiū.
wirgina wirgina 5887
2008-05-16 10:53 wirgina 2011-09-11 05-50

Jurgitele_r rašė: Sveiki, mane labai domina įmonės reklaminės medžiagos talpinimas ant asmeninio darbuotojo automobilio (su panaudos sutartimi). Šiuo metu mūsų įmonės vadovas be jokio įspėjimo, visiems darbuotojams, kurie yra sudare savo automobilių panaudos sutartis su įmone (įmonės kuras bei amortizacija 10cnt/km) liepė užklijuoti reklaminė medžiaga A4 formato. Noriu pasiteirauti, ar privalau tai daryti? jei ne, tai kaip galima argumentuoti atsisakymą? jei privalau, tai kokie įstatymai ar teisės norminiai aktai suteikę darbdaviui tokią teisę.

Ačiū.


Tikrai neprivalai smile
Rolanda Rolanda 6896
2008-05-17 00:09 Rolanda
Viskas priklauso nuo to, kas surašyta į tą panaudos sutartį... smile
Automobilis - jūsų nuosavybė (o ji pagal mūsų Konstituciją - šventa!), tačiau jūs savo nuosavybe neatlygintinai suteikėte teisę naudotis kažkam. Taigi, ar tas kažkas gali apklijuoti ar aprašinėti jūsų a/m - viskas priklauso nuo, kokią sutartį jūs pats pasirašėte. Įsiskaitykite, kokias teises suteikėte panaudos gavėjui.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui