Ir darbdavys, ir akcininkas, kaip atleisti save iš darbo, kai balsu po lygiai?

V
vakarone 10
2015-02-22 21:54 vakarone
Turiu UAB. UAB turi du akcininkus. kuriant uab kazkaip nepagalvojus akcijas pasidalinom per puse: 50:50. Taigi taip iseina kad balsu turime po lygiai. Vis kyla klausimas: tai jei kiltu gincas, kas butu teisus ir kieno virsus? juk balsu po lygiai? tuomet kazkaip nepagalvojom. na ir kai problemu nera, tai irgi kazkaip nepagalvoji.
Šiuo metu esu direktore ir akcininke. UAB veikla nenesa jokio pelno, tik nuostolius. o ir patikrinimu bijau kaip velnio, nes zinau kad butu chana. ir daug kitu problemu. todel norisi iseiti kol dar nevelu ir neprisiviriau koses ant viso gyvenimo. nors nieko blogo nedarau, bet zinot kaip valstybei atrodo.

norisi iseiti. bet kaip iseiti, jei prasymo kazkam rasyti negaliu, nes kaip suprantu atleisti kaip ir priimti turi akcininkai. kitas akcininkas tikrai nesutiks, nes neras kito durniaus, kuris apsiimtu vadovauti. o imone be direktoriaus juk negali likti. imone uzdaryti taip pat jauciu ne taip paprasta, nes yra skolu siokiu tokiu, dar kabo pinigai vienur. bankrota skelbti irgi nesinori. nes ir neiseitu.

kaip issikapanoti is sios padeties?
Dorota1 Dorota1 13533
2015-02-22 22:25 Dorota1
IŠ darbo išėjus atsakomybė nedings:)
mariska mariska 8625
2015-02-22 23:47 mariska
Kaip direktorė iš darbo išeisite greitai ir lengvai. Kitas dalykas kaip akcininkė vis tiek nešite atsakomybę. Vienintelis sprendimas parduoti savo akcijas, kad ir už simbolinę kainą įmonės bendrasavininkui.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui