Del RC paveluota FA pateikimo, reikia patarimo

2021-10-18 09:37 Kestutis
Sveiki brangus kolegos, kas buvote susidure, reikia "blevyzginio" patarimo, atsiprasau jei forume apie tai buvo kalbeta, nieko neradau.
Norejau paklausti: sio ryto siurprizas, laiskas ir RC apie paveluotai pateikta FA, ir admin.bauda vadovui. Uzpildyta FA, RC tinklapyje buvo, rasta nezymi klaida is ankstesniu laikotarpiu (kovo menesi pidyta), bandyta issiaiskinti kaip klaida istaisyti, praejo laiko, kai daug imoniu, zioplai pamirsa pataisyti ir pateikti. Rugseji gautas priminimas, nukeliavo i SPAM, kur kazkaip uzburtai menesi laiko netikrinau slamsto aplankalo paste, o siandien jau laiskas, kur bus priimtas sprendimas nubausti vadova, kuris uz tai aisku manes nepaglostys. Parasyti i RC paaiskinima apie ziopla pamirsima, ir laukti kol "ikals" maksimalia bauda - nesinori. Gal kas brangieji (-iosios), buvot susidure ir zinote koks jiems atsakymas, suminkstintu sirdi, nebausti arba bent jau bausti minimaliai. tai nutiko per 8 metus pirma karta, is tvarkomu 8 imoniu.
Belenkaip aciu jei kas atsakytu, bent pamastymui.
L
Luna3737 2
2021-10-18 12:51 Luna3737
Gavau ir aš šia dovanėlę :( smile smile
Prasileidau :(
2021-10-18 13:14 Kestutis

Luna3737 rašė:
Gavau ir aš šia dovanėlę :( smile smile
Prasileidau :(

Na ka turiu tik likimo drauge (-a), niekas nieko ir neraso, niekas daugiau nesusidure? Tokie visi kruopstus, pavydetina.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui