Transportininkams: gavėjas CMR-e ir tikrasis išsikrovimas

J
Jurata 25
2003-11-24 13:07 Jurata
Iš užsakovo gauname užsakymą pervežti krovinį iš Latvijos i Lietuvą.Užsakyme nurodoma,kad krovinio išsikrovimo vieta -Šiauliai ir gavėjas -Šiauliai.Šiauliuose mes išsimuitiname krovinį,o išsikrauti krovinį užsakovas liepia Vilniuje.Mes taip ir padarome. Ant CMR dokumento 2 ir 3 grafose -Šiauliai,o 24 grafoje "krovinys gautas " Vilniaus įmonės spaudas.
VMI susidomėjo kodėl užsakyme Šiauliai, o mes išsikrauname Vilniuje. Norėčiau iš transportininkų sužinoti,ar tokiu atveju ( paprašius užsakovo,kad išsikrautumėm ne Šiauliuose,o Vilniuje ) turėjome gauti dar kažkokį papildomą dokumentą?O jei jo nereikia,tai kaip įstatymiškai VMI paaiškinti kodėl užsakyme Šiauliai, CMR-e Šiauliai, o mes išsikrauname Vilniuje? AČIŪ.
I
irta 471
2003-11-24 13:28 irta
Aš supratau, jokios sąskaitos už maršrutą Šiauliai-Vilnius nebuvo išrašyta? krovinio vežimo sutartyje už papildomą kilometražą kokiu tarifu apmokama?
J
Jurata 25
2003-11-24 13:40 Jurata 2011-09-11 03-17

irta rašė: Aš supratau, jokios sąskaitos už maršrutą Šiauliai-Vilnius nebuvo išrašyta? krovinio vežimo sutartyje už papildomą kilometražą kokiu tarifu apmokama?

Tą mmūsų papildomą vežimą mes traktuojame kaip gero kliento išlaikymas ir jokios papildomos sąskaitos mes už tai jiems nerašome,tiesiog šis atvežimas į Vilnių įeina į tą vienintelę sąkaitą,kurią mes išrašome už krovinio pervežimą maršrutu Latvija-Šiauliai.Be to esu girdėjusi,kad jei krovinio pervežimas Lietuvoje prasideda ir baigiasi tą pačią dieną,tai krovinio važtaraščio nereikia.Ar tai tiesa.Gal žinot kur apie tai rašo?
V
Vili 1251
2003-11-24 13:52 Vili
šiaip mano manymu, turėjote sudaryti papildomą sutartį maršrutui Šialiai - Vilnius, arba, jei kaip jus sakote, tai buvo tiesiog gero kliento išlaikymas, ir tas prvežimas įėjo į tą pačią sąskaitą, reikėjo tiesiog perrašyt sutartį, arba ją papildyti, kad išsikrovimas Vilniuje.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui