SU GAIDŽIO METAIS 2005 -aisiais................

D
Dan 2012
2004-12-31 16:29 Dan
Su artėjančiais Naujaisiais metais
rrrasa rrrasa 829
2004-12-31 18:25 rrrasa 2011-09-11 03-35
S
Sebestijonas 2411
2005-01-01 10:31 Sebestijonas 2011-09-11 03-35
S
Sebestijonas 2411
2005-01-01 11:42 Sebestijonas
Išsiburkime ateitį


galas.ktu.lt/~marijus/ta/runos/index.php

galas.ktu.lt/~marijus/ta/magic/index.php

remis.sig.lt/modules.php?op=modload&name=Re...

remis.sig.lt/modules.php?op=modload&name=Re...
Sėkmės...........................
K
Kelias 890
2005-01-01 11:53 Kelias
O juk svarbiausia yra Kredito ir Debeto meile! Tegu ju vaikutis - Pelnas - buna tiesiog rubuilis!
:)))
S
Sebestijonas 2411
2005-02-09 12:14 Sebestijonas 2011-09-11 03-38
Su prasidėjusiais GAIDŽIO METAIS


penelope penelope 2594
2005-02-09 13:18 penelope 2011-09-11 03-38
Su Naujaisiais metais! Vasario 9-ąją šią šventę mini kinai. Šį trečiadienį jie pradeda skaičiuoti 4702-uosius metus. Prasideda gaidžio metai, kuriems būdingas nuoširdumas ir praktiškumas. Puikūs metai tiems, kurie susiję su mados pasauliu.
Gaidžiai – kinų zodiako perfekcionistai, o ypač kalbant apie išvaizdą. Tačiau neleiskite, kad išorė jus apgautų! Dailūs drabužiai ir išpuoselėtas kūnas gali slėpti pačią nuoširdžiausią ir rūpestingiausią sielą. Gaidys yra tiesmukiškas ir to paties tikisi iš aplinkinių. Šio ženklo atstovai pastebi viską, kas dedasi aplinkui, todėl tarp jų daug teisės, medicinos, įvairių mokslo šakų atstovų. Tad ko tikėtis iš ateinančių metų?

Gaidžiui būdingos savybės darys įtaką visų mūsų gyvenimams. Pavyzdžiui, išeidami iš namų ilgiau nei paprastai užtruksime prie veidrodžio... Tačiau svarbiausia – galime tikėtis atradimų medicinos ir mokslo srityse. Kad geriau suprastumėte, kaip jus paveiks gaidžio metai, perskaitykite, ką jūsų ženklui šiais metais žada kinų horoskopas.

Žiurkė
Žiurkė gali susidurti su finansiniais sunkumais. Norėdami, kad jūsų verslas klestėtų, turėsite iš peties paplušėti. Tačiau atsargiai – nepersidirbkite, nes galite susigadinti sveikatą. Verčiau daugiau dėmesio skirkite poilsiui, meditacijai, pamąstymams. Brangi žiurke, pagraužkite knygų – jos gali atnešti didelės naudos. Ar žinote, kad skaitymas naudingai sielai, kaip sportas - kūnui? Žinoma, svarbiausia ne kiekybė, o kokybė. Knygos padeda įgyti kilnumo ir išminties.

Jautis

Tikintis santuokos reikalingumu jautis dairysis partnerio arba norės įtvirtinti esamus santykius. Karštai reaguosite į visas dviprasmiškas situacijas. Nekontroliuojamas temperamentas gali pridaryti žalos, ypač vedybiniams ir šeimos santykiams. Nepamirškite vieno filosofo minties, kad problemos slypi ne daiktuose, o mūsų požiūryje į juos. Jei pasistengsite būti lankstesnis, tolerantiškesnis ir linksmesnis, džiaugsitės vidine ramybe ir išvengsite aukšto kraujo spaudimo!

Tigras

Tigrai bus pasiruošę šuoliui, bet aplink tvyros taika ir harmonija. Nukreipkite energiją naudinga veikla – užsirašykite į kultūros būrelį, dalyvaukite diskusijose ir seminaruose. Gali būti, kad šiais metais aplankysite nematytas šalis, civilizacijas, susipažinsite su naujais žmonėmis. Kelionės skatins jūsų mąstymą ir padės įgyti išminties.

Triušis

Triušiai jausis sėdintys savo rogėse. Kartu su Naujausiais metais į jų širdis pasibels fizinės ir dvasinės pilnatvės pojūtis. Svarbiausia - iš adatos nepriskaldyti vežimo. Pabandykite nepastebėti aplinkinių klaidų ir išsaugokite vidinę ramybę. Žvaigždės skatina triušius šiais metais kuo daugiau skaityti. Įgysite daugiau išminties. Kaip sakė Dekartas – “gerų knygų skaitymas yra tarsi pokalbis su protingiausiais praėjusių epochų žmonėmis”. Nepamirškite ir meditacijos.

Drakonas

Drakonus šiais metais lydės sėkmė. Ypač seksis ten, kur reikia kūrybiškumo. Tačiau drakonai pergale nepasitenkins ir ieškos giliau. Norėdami nugalėti nuobodulį, stengsitės įgyti daugiau išminties. Geros knygos atneš daug naudos. Rekomenduojama atidžiai perskaityti Konfucijaus ir Paskalio kūrinius.

Gyvatė

Gyvatės šiais metais beveik neturės problemų. Jos bus itin žavios ir gali pasinerti į meilės nuotykius. Gyvačių išmintis ir ramybė skatins žmones jomis žavėtis ir jas gerbti. Jums gali pakenkti nebent vėjavaikiškumas. Norėsite rizikuoti. Jums nepaprastai seksis, tačiau viską darykite su saiku. Jei beatodairiškai pasikliausite sėkme ir nerūpestingai rizikuosite, galite atsidurti komplikuotoje ar neaiškioje situacijoje ir patirti didelę gėdą. Nuo to nukentės jūsų vidinė ramybė.

Arklys

Arklį šiais metais bandys pašauti Amūras. Nepajėgsite numalšinti troškimo pasinerti į meilės nuotykius. Jūsų artimiesiems bus labai sunku jus kontroliuoti, kad neprisivirtumėte košės. “Meile, meile, tavo glėbyje mes atsisveikiname su protu!“ – rašė La Fontenas. Atrodys, kad šie žodžiai skiriami specialiai jums. Vienintelis patarimas – prieš pasinerdamas į meilės nuotykį, pasverkite visus už ir prieš. Išmintis pataria nesielgti kaip tam šuniui, medžiojančiam savo šešėlį.

Ožka

Žaviajai ožkai šiemet šypsosis sėkmė. Jai seksis daugelyje veiklos sričių. Kas liečia Amūro reikalus, jums seksis geriausiai iš visų zodiako ženklų! Ar tai suteiks ožkoms laimės? Iš dalies – taip, tačiau joms vis tiek kils klausimų, į kuriuos reiks rasti atsakymus. Šiais metais sprendimų reikėtų ieškoti savo viduje. Jūsų laimė priklausys tik nuo jūsų. Jei norite būti laimingi, turite įgyti išminties. “Jaunas žmogus turi mokytis filosofuoti; senas žmogus – nepavargti filosofuoti. Stiprinti dvasią niekada ne per anksti ir ne per vėlai,” – sakė Epikūras.

Beždžionė

Beždžionė į gyvenimą veikiau žiūri kaip į komediją, o ne tragediją. Tai ją ir gelbėja nuo pesimizmo ir nieko neveikimo. Šiais metais reikalai klostysis puikiai. Būsite linkusi elgtis lengvabūdiškai, todėl pasistenkite išlaikyti balansą. Paskaitykite garsių filosofų veikalų; jums patiks Paskalis, mokantis į filosofiją pažvelgti su jumoru. Jei seksite šiais patarimais, metai bus prasmingi. Tačiau atsargiai! Neužrieskite nosies ir nepradėkite manyti, kad esate protingesnė už kitus. „Didelė kvailystė trokšti būti protingiausiam,“ – sakė La Rochefoucauld.

Gaidys

Gaidys šiais metais gali tikėtis pokyčių šeimoje ar vedybiniame gyvenime. Neslėpkite galvos smėlyje. Verčiau griebkite jautį už ragų ir iškilusias problemas spręskite atvirai ir ryžtingai. Problemos neišsispręs, jei apsimesite, kad jų nėra. Tai vis drąsos klausimas. “Mums nepavyksta ne dėl to, kad per sunku, o todėl, kad nenorime pripažinti, jog tai sunku,” – rašė Seneka. Nors sprendimo gali tekti paieškoti, aplinkybes sušvelnins optimistinis, filosofinis požiūris.

Šuo

Šunų laukia stabilūs ir ramūs metai. Gyvenimo džiaugsmą rasite ieškodamas gyvenimo tiesų ir padėdamas aplinkiniams. Būsite smalsūs ir žingeidūs. Puiku, jei susidursite su tiesomis, kuriomis norėsite tikėti. Jei rasite savo nišą, šie metai bus turtingi ir vertingi.

Kiaulė

Šiais metais kiaulių gyvenimuose gali įvykti sentimentalių pokyčių. Pasitelkite vaizduotę - išspauskite naudos iš susiklosčiusių aplinkybių. Niekas neabejoja, kad didžiausi meilės priešai – rutina ir monotonija. Pagalvokite, kaip paįvairinti meilės gyvenimą. Gyvenate šia diena; nešvaistykite laiko, galvodami apie praeitį ar fantazuodami apie ateitį! Kiaulei reikia mokytis tolerancijos. Ji padės pakurstyti gęstantį sentimentų laužą.

www.DELFI.lt [/b]
S
Sebestijonas 2411
2005-02-12 09:41 Sebestijonas
Horoskopai 2005 02 11



Vasario vienuoliktoji - 4-oji Mėnulio diena, jos simbolis - medis, pažinimo medis.

Astrologės Jevgenijos Grand teigimu, tai diena, kurią geriausia praleisti vienumoje, mažiau bendrauti, susikaupti tobulinant save. Tikėtina, kad jausite pašalinių kišimąsi į savo teritoriją, stengsitės ginčytis dėl turimos valdžios ar imsite abejoti savo veiklos metodais. Įtampą gali sukelti bendravimas su vyrais. Stenkitės nugalėti savyje glūdinčią agresiją ir venkite skubotų veiksmų. Būkite atsargūs, kad išvengtumėte galvos traumų, neperkraukite širdies ir stuburo. Geriau pabūti namie, šeimos rate. Įvertinkite, ką perduodate savo vaikams, kokį pavyzdį jiems rodote. Tai šeimos tradicijų diena.


Astrologinė prognozė šiai dienai:


AVINAS. Ši diena bus sėkminga tik tuo atveju, jeigu mokėsite suderinti kūrybinį įkvėpimą su atsargumu, o blaivų protą su intuicija. Stenkitės nepervargti. Jei įmanoma, vakare atsisakykite abejotinų malonumų, nuotykių. Saugokitės traumų.

JAUTIS. Pirmoje dienos pusėje netrūks energijos, noro spręsti dalykines ir asmenines problemas, skirti pasimatymus. Tačiau nesubtilumas reiškiant jausmus, o ypač pavydą gali gerokai sugadinti santykius. Vakaras nepalankus nuotykiams.

DVYNIAI. Daugiausia pastangų bus nukreipta į profesinį augimą, karjeros perspektyvas, įsitvirtinimą. Pasireikš ambicingi siekiai, noras būti pripažintiems, įvertintiems. Tai gali būti rimtų apsisprendimų diena.

VĖŽYS. Gana produktyvi diena. Verta imtis naujų sumanymų. Tikėkitės įtakingų asmenų palankumo. Palankus laikas šiek tiek keisti įvaizdį ir pakoreguoti charakterį, elgesį, ypač jei jaučiatės nepakankamai populiarūs ir gerbiami.

LIŪTAS. Išryškės jūsų mažiau pastebimos savybės. Tikriausiai tai bus vienaip ar kitaip įvertinta. Gana aiškiai susivoksite situacijoje, jei buvo keli pasirinkimai. Nesitikėkite gauti daugiau nei esate nusipelnę. Ypač svarbu protingai, ekonomiškai elgtis su bendrais verslo, įmonės, investitorių pinigais.

MERGELĖ. Galimos prieštaringos situacijos, kai bus sudėtinga teisingai pasirinkti ir pasielgti. Turbūt teks derintis prie aplinkybių ir kitų žmonių reikalavimų, poreikių. Vakare labiau saugokite vaikus, nedarykite spaudimo mylimam žmogui.

SVARSTYKLĖS. Turėtumėte įveikti net sunkius, nemalonius darbus, sutvarkyti nelengvus reikalus, tik reikia būti atidiems, pastebėti smulkmenas. Vakare nepretenduokite į bekompromisius teisuolius, nes gali susikomplikuoti jūsų santykiai su aplinkiniais. Pasirūpinkite sveikata, išvaizda, higiena.

SKORPIONAS. Tikriausiai pajusite, kad meilės reikalai krypsta į gera. Galimos nemažos išlaidos malonumams, pramogoms, vaikų poreikiams. Neblogas metas ieškoti naujų pajamų šaltinių, tartis, derėtis.

ŠAULYS. Orientuositės į kasdieninius darbus, buitines problemas. Puikiai pasitarnaus moteriški patarimai. Trauks rankdarbiai, meistravimas. Aplinkinius stebinsite subtiliu estetiniu skoniu ir kūrybingumu.

OŽIARAGIS. Diena palanki trumpoms išvykoms, dalykiniams bei asmeniniams susitikimams. Būsite linkę ieškoti kompromiso, teisingumo. Galite gauti vertingą pasiūlymą ar informaciją. Vakare itin saugokitės traumų, pavojingų situacijų.

VANDENIS. Gali kilti netikėtų idėjų, susijusių su nekilnojamuoju turtu, gyvenamosios vietos keitimu, statybomis ir pan. Apie tai vakare pasikalbėję su giminaičiais, draugais, galite pakeisti nuomonę.

ŽUVYS. Padaugės emocijų, sentimentų. Pajusite savyje didesnį norą globoti, mylėti, rūpintis tais, kurie šalia jūsų bei tais, kuriuos norėtumėte pritraukti prie savęs, sudominti. Tačiau kol kas galite nesulaukti palankaus atsako. Turėkite kantrybės
S
Sebestijonas 2411
2005-02-22 06:36 Sebestijonas
Niu viena burtų saituką radau pamėginkite

http://www.burturatas.tinkle.lt/
ileta ileta 307
2005-02-22 08:31 ileta
Labai ačiū Sebestijonui už rekomenduojamus puslapius, jei keisiu profesija tai ji bus taip pat iš b raidės.Šiandie Taro kortos man gerai rodė ,dar sykį ačiū.
S
Sebestijonas 2411
2005-02-22 12:31 Sebestijonas
Viskas apie mane- susipažinkime

*********************************************
Liutas (Liepos 23 d.- rugpjucio 22 d.)

Dažniausiai Liutai buna labai aistringi. Kaip ugninis ženklas, Liutas pernelyg jausmingas. Atminkite, Liutas
valdo 5- ta horoskopo nama, kuris tvarko meile ir pasitenkinimus. Liutai gali lengvai pasiduoti savo meiles
protrukiams ir tapti aistringais su budingu musu amžiui požiuriu i laisva seksa. Liutai visgi retai naudojasi
ivairiais laukiniais budais - ju išdidumas to neleidžia, nors kova su aistra ir pagunda didele.
Liutai ne tokie agresyvus, nei kitu ugniniu ženklu žmones: Avinas, atvirai agresyvus ir romantiškas bei greitas
Šaulys, nuolat ieškantis idealisto. Iš tikruju Liutas gali tapti labai gundanciu, jei jis kuo nors susidomejo. Jis
visada galvoja taip: “Aš noriu taves, bet jei tu manes nenori, tuomet ir man tu nereikalingas”.
Jei vyras – Liutas, džiungliu karalius, užima pozicija, kuri Liute privercia tapti agresyvia, tuomet jis rizikuoja
savo dama prarasti visam laikui.
Del savo požiurio “tu pats turi pas mane ateiti” daugeliui Liutu nepasiseka gyvenime. Taciau supraskite
teisingai ta , rodos, abejinga Liuto vyro charakterio bruoža. Jie labai vyriški, o moterys - moteriškos. Liutas
vyras labai megsta buti viršesniu ir yra labai švelnus ( niekada nebuna grubus) bei vyriškas meileje.
Liutas visada nori parodyti, kad iš meilužiu yra pats vyriškiausias. Jis giliai suinteresuotas tuo, ar atitinka
partneres seksualinius reikalavimus. Dažniausiai save jis isivaizduoja Liutu, užkariautoju, tikru žveriu valdovu.
Kadangi jis švelniai mylintis, stengsis itikti, nors jam ir nereikia daug laiko tam, kad santykiai sutvirtetu ir jo
vyriškas geradariškumas isitvirtintu. Tik tada jis gali atlikti tam tikrus seksualinius veiksmus. Jeigu jis tai daro,
vadinasi jam reikia, kad Liute, jo karaliene suprastu, kad viska jis daro tik vardan jos, jos malonumui ir kad visa
tai ne jo stilius.
Liute gali atsiliepti i subtilius karališkus reikalavimus. Ji, ko gero, elgsis pasyviai, kad primintu savo meilužiui,
jog visu pirma ji yra karaliaus moteris, bet jei nutars pasinaudoti šablonu tam, kad sulaikytu savo karaliu, ji gali
tapti baisia, laukine kate.
Liutai vyrai ir moterys labiau megsta tvirta, švelnu ir ilgalaiki ryši, nei gryna seksa. Jeigu jie ir palaiko santykius
su kitais partneriais, tai tik todel, kad jiems nepatinka, kaip su jais elgiasi dabartiniai partneriai. Jie ieško nauju
meilužiu, ne partneriu. Kai jiems atrodo, kad rado ta, kuris atitinka ju seksualinius, dvasinius ir intelektualinius
poreikius, jie ilgai blaškosi, kol galutinai nusprendžia ir nutraukia santykius su sena meile. Atminkite, Liutai
pastovus savo manieromis ir elgesiu, laikydamiesi savo senu iprociu siauro tiesaus takelio tol, kol jie atrodo
netinkantys. Tuomet savo meile jie keicia galutinai ir negailedami tu, kuriuos paliko.
Nors Liutai šilti ir aistringi žmones, siekdami kokio nors tikslo, jie gali bandyti itikti kitiems. Kai su žmonemis jie
bando manevruoti asmenineje, darbo ir socialineje srityje, daro tai nepastebimai ir meniškai. Liutai ir vyrai, ir
moterys turi daug kantrybes, todel gali naudoti neseksualine strategija, kuri reikalauja daug laiko ir pastangu.
Jie turi kozirius ir stebi, kad ju karališkasis dvaras butu pilnas garbingu inteligentišku sajungininku, vykdanciu
ju isakymus.
Jie veda iš išskaiciavimo, kreipiasi siekdami politiku palankumo, jiems pataikauja. Apskritai reiketu suprasti,
kad Liutu negalima nupirkti už reikalo kaina. Jie taipogi nepasirinks antros rušies prekes. Jie sažiningi savo
poelgiais, ir jeigu daug reikalauja iš žmoniu, vadinasi pasiruoše daug atiduoti.
S
Sebestijonas 2411
2005-02-22 12:31 Sebestijonas
niu du kartus įmetė, atsiprašau
ileta ileta 307
2005-02-22 12:53 ileta
Jūs ponas Sebestijonai labai išsamiai ir vaizdingai pristatete save, tikrai esate įdomi asmenybė,ir dar buhalteris.
S
Sebestijonas 2411
2005-02-23 06:20 Sebestijonas
Niu šiuo metu dirbu trijuose asmenyse ir dirikas ir buhas ir pardavėjas, neskaitant pagalbinių darbų vadybininko, sekretorės, priešgaisrinės apsaugos atsakingo asmens, darbo saugos atsakingo asmens ir kitų pareigybių kurios reikalingos UAB.

Tai darbo iki kaklo, o uždarbis, kiek lieka.........................
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui