Buhalterio pakeitimas

apsukri apsukri 179
2005-03-23 10:28 apsukri
Manu kristia yra kaip ir visi buhai protingas žmogutis ir jai bus pirmiausia svarbu vaiko sveikata taip pat ir jos pačios, jei bus butinybė ka nors keisti vardan vaiko ir savo gerovės ji darys išvadas. Tad kristia Tau stiprybės ir didelio džiaugsmo laukiant savo mažo stebuklo.
K
kristia 133
2005-03-23 10:40 kristia
ačiū labai už visą informaciją, tik kai nesulaukiau konkretaus atsakymo į klausimą o tik pasisakymus va tada ir truputį nesmagu pasidarė. Bet sąlygos visos man dirbti yr asuteiktos, galėsiu dirbti be problemų namie, na tik retsykiais reikės ateiti į ofisą, O pinigėlius aš gausiu kiek man priklauso, nes esmė ir buvo tame, kad jie vieną dalį moka oficialiai, o kitą vokelyje. va todėl ir neapsimoka man. Nes iš sodros gausiu tikrai mažiau.


O dabar jūs man gal dar galit atsakyti į vieną klausimą. Dar kai dirbo kita buhalterė, gavom iš VMI aktą, čia 2004m. ir aš noriu pabaigti pilnai tuos metus, o ten pagal jų sustatyta aktą, mūsų 2001m. nuostolis mažinamas, o 2002m. didinamas. Tai kaip man atlikti visas korespondencijas?

Ačiū labai.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui