Nauja kavinė

I
Ija 151
2005-06-10 12:16 Ija
smile
Laba diena!
Niekada neturėjau nieko bendro su kavinės atidarymu ir su kasos aparatais, gal kas žino kokių reikia popierkų, kur eiti, ką daryti?
Higijenos leidimą mes jau turime!
Pagelbikite prašom!!!! smile
I
Ija 151
2005-06-10 13:32 Ija
AAAAAAAAAAAAAuuuuuuuuuuuuuuuu?
J
jurgamei 78
2005-06-10 14:07 jurgamei
Ne vien higienos leidimas reikalingas, reikia ir licenzijų prekiauti alkoholiu ir tabaku, paskui maisto tvarkymo pažymėjimo (tai iš veterinarijos), nusipirkti geros praktikos knyga ir ją pildyti. Dėl kasos aparato tai kaip jūs norit galima visą sandelio programa statyti kartu su kasos aparatu, arba tik kasos aparatą. Tokiu atveju skambini firmai prekiaujančiai kasos apratais ir konsultuojasi.
I
Ija 151
2005-06-10 15:05 Ija
Kap supras - "geros praktikos knyga"?
L
Linda6 11854
2005-06-10 15:19 Linda6 2011-09-11 03-45

Ija rašė: Kap supras - "geros praktikos knyga"?


kokiam mieste randiesi?
smile
J
jurgamei 78
2005-06-10 15:23 jurgamei
Ta knyga prekiauja tik Vilniuje. joje yra lentelės kurias reikia pildyti: tokios kaip patalpų valymo dažnumas ir su kuo valoma, gaunama produkcija registruoti (tai kas dedama į šaldytuvus, pienas , žuvis, mėsa) rašoma šaldytuvu temperatūra, toliau atskira lentelė maisto gaminių bandymai kiekviena diena (bandymai su temperatūra kokia pateikiama į salę). Kai tikrina higiena ar maisto veterinarija tai tik ir žiūri tas lenteles.
I
Ija 151
2005-06-13 14:34 Ija
Aš iš Vilniaus.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui