Direktorius prieš buhalterį

vikijel vikijel 306
2005-09-09 15:17 vikijel
Sutinku, kad toks sąrašas reikalingas. Tuo labiau, kad galima pasistengti rašyti tik objektyvią informaciją, pvz.: įmonės sąskaita blokuota antstolių už piktybišką neatsiskaitymą su tiekėjais - reiškia ir tau algos nesumokės; iškelta byla-tyrimas ekonominėje policijoje už parašų padirbinėjimą - geriau su tokiais atsargiai; direktorius NUOLATOS rėkia, kaltina ar net grasina susidoroti - man svarbesnė mano nervų sveikata, ir žinosiu, kad ten man dirbti nereikia; direktorius vėluoja sumokėti atlyginimą 3-6 mėnesius - žinok ir tau taip bus jei ten dirbsi.
Aš UŽ.
KJurate KJurate 6551
2005-09-09 16:15 KJurate
Aš pati prieš eidama į kokį nors naują darbą atlieku "Namų darbus" ir susirenku kuo daugiau informacjos apie įmonę, jos skolas, DU mokėjimo grafiką ir kt info ,nes kitaip labai gali nudegti.Deja, bet buvę buhalteriai dažniausiai pasako, kad susirado geriau, todėl išeina, o paaikėja, kad tiesiog neatlaikė nervų sistema ir išvažiavo į sanatoriją gydytis nuo diriko riksmo. Mano mama kažkada yra pasakiusi savo rėkiančiam dirikui, kad jei norite ant manęs rėkti tai prašau mokėti kompensaciją už moralinę žalą ir įvardijo sumą. Direktorius nutilo , bet nemokėjo. Beabejo šie santykiai negalėjo būti ilgalaikiai...
Prieš kelis metus ir aš turėjau ką įrašyti į kuriamą sąrašą, bet įmonė "numirė" greičiau smile
Pritariu nuomonei, kad kas vienam yra juoda- kitam gali pasirodyti balta, bet bendražmogiškas blogis turi būti demaskuotas. Aš šiuo metu dirbu įmonėje, kur anksčiau dirbo mano kolegė ir draugė: jai labai nepatiko vidaus tvarka ir santykiai tarp kai kurių darbuotojų, bet darbo sąlygos profesine prasme geros. Ji susirado kitur geriau ir man rekomendavo savo vietą, aš labai abejojau, bet sutikau ir esu patenkinta ir tų žmonių tarpusavio santykiai manęs taip neerzina, ir vidaus tvarka po truputį keičiasi į "gera".
Iš anksto žinoti kur nereikia eiti būtų labai vertinga
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui