Euro įvedimas

M
makas123 14
2006-01-19 13:11 makas123
Sveiki,

aš tik šiandien tapau tax.lt vartotoju. Norėčiau rasti šiame puslapyje ką nors apie perėjimą prie Euro (yapč tai, kaip bus atliekama konversija apskaitos sistemose, apvalinimo problemų sprendimas ir t.t.). Tačiau kiek ieškojau tokios informacijos niekur neradau. Gal kas galėtų pateikti nuorodų į vietas, kur apie tai diskutuojama arba yra informacijos.

Ačiū
R
Raspad 34
2006-01-19 13:38 Raspad
šiek tiek žinau apie Navision, gal ir kitose sistemose panašiai: yra sukurtas konvertavimo įrankis, kuris pakeis įrašus iš litų į eurus. Įrankis prasisuko tose Navision sistemose, t.y. ES šalyse, kurios prie euro perėjo anksčiau. Tačiau taip pakeistos bus tik standartinės sistemos dalys, sukurtiems pritaikymams reikės papildomai padirbėt.
2013-09-05 12:53 Luka_Paciolis
„Swedbank“ vyriausiasis ekonomistas Nerijus Mačiulis rašo: " Kai kurie ekonomistai mano, kad dauguma Lietuvos verslininkų yra amoralūs, todėl įvedant eurą kainos bus apvalinamos „į viršų“, o atlyginimai „į apačią“, ir dėl to daugumai šalies gyventojų toks istorinis įvykis reikštų sumažėjusią perkamąją galią. Tokie ekonomistai patys yra amoralūs, nes neskaitę Vyriausybės nutarimų ir įstatymų klaidina visuomenę."
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui